Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη με 8-2-0 μετά την σημερινή της νίκη επί της μαχητικής Άστον Βίλα, και βρέθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σε ισοβαθμία με την Λίβερπουλ. Επιτέλους κορυφή για τους “κόκκινους διαβόλους” και το 20221 ξεκινάνε από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη με 8-2-0 μετά την σημερινή της νίκη επί της μαχητικής Άστον Βίλα, και βρέθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σε ισοβαθμία με την Λίβερπουλ. Επιτέλους κορυφή για τους “κόκκινους διαβόλους” και το 20221 ξεκινάνε από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Μπρούνο Φερνάντες: Για έκτη φορά σε ένα χρόνο παίχτης του μήνα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το δείχνει εδώ και αρκετό. Με ανατροπές, με θρίλερ, με καλές εμφανίσεις, αλλά και με επαγγελματικές εμφανίσεις, έχει ξαναμπολιαστεί στις νίκες. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 27 πέναλτι στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που την ανέλαβε ο Σόσλκιερ. Επτά περισσότερα από την επόμενη ομάδα.

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1 – 1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σημαντική νίκη επί της Άστον Βίλα (2-1) για την 17η αγωνιστική της Premier League στο «Όλντ Τράφορντ», έφτασε τους 33 βαθμούς και συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με τη Λίβερπουλ.

Το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά είχε καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες φρόντισαν να δείξουν από την αρχή τις επιθετικές τους αρετές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και στέκεται

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ. Ο Γουάν Μπιζάκα έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Μινγκς δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μαρσιάλ με κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Βίλανς κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο ξεχασμένος Γκρίλις από τα αριστερά πέρασε την σέντρα Τραορέ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 58ο λεπτό.

Αφού περνάνε καλά, συνεχίζουν και το 2021/22 Καβάνι με Γιουνάιτεντ!

Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ τους. Στο 60′ ο Μάικλ Όλιβερ υπέδειξε πέναλτι για ανατροπή του Πογκμπά στην περιοχή από τον Λουίς. Ως συνήθως, ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1 στο 62ο λεπτό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ