Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη στον αγώνα με την Λέστερ και αδικείται από το 2-2, σήμερα παραλίγο να πετάξει ότι χτίζει όλη την χρονιά Αυτή πραγματικά είναι νίκη τίτλου. Η φετινή Γιουνάιτεντ των μεγάλων ανατροπών και των τρελών φινάλε δεν είναι για καρδιακούς. Με «ήρωα» τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με […]

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη στον αγώνα με την Λέστερ και αδικείται από το 2-2, σήμερα παραλίγο να πετάξει ότι χτίζει όλη την χρονιά Αυτή πραγματικά είναι νίκη τίτλου. Η φετινή Γιουνάιτεντ των μεγάλων ανατροπών και των τρελών φινάλε δεν είναι για καρδιακούς. Με «ήρωα» τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο 93ο λεπτό και βρέθηκε στην 2η θέση της Premier League.

«Ένα χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό φινάλε…»

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το δείχνει εδώ και αρκετό. Ακόμα και με τον τρελό τέλος στον αγώνα της με την πολύ σκληρή για να πεθάνει Γουλβς άξιζε την νίκη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1 – 1

Σπουδαία απόδοση δεν έπιασε, στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δικαιώθηκε για τη συνεχή πίεση που άσκησε στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων βρήκε τη λύση στο 93’ με το γκολ του Ράσφορντ!

Αφού περνάνε καλά, συνεχίζουν και το 2021/22 Καβάνι με Γιουνάιτεντ!

Στο 69’ ήταν η πρώτη… φάση, ο Καβάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ πίεζε στο τελευταίο τέταρτο, ο Πογκμπά είχε ένα εξαιρετικό σουτ στο 75’, αλλά ο Πατρίσιο έδιωξε σωτήρια… Το παιχνίδι πήγαινε στο μηδέν, η Γουλβς ήταν ευχαριστημένη, αλλά η τύχη δεν ήταν σύμμαχός της. Στο 90+3΄ο Ράσφορντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σαΐς, άλλαξε πορεία και λύτρωσε τους «Κόκκινους»! Θα αποδειχθεί κρίσιμο γκολ στη μάχη του τίτλου; Θα το δείξει η ιστορία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ