Στην ομάδα της Μπαρτσελόνα υπάρχει ένας αόρατος παίχτης που κόστισε 10 εκ και έχει την δική του περίεργη ιστορία. Όπως και η φανέλα με το Νο 19, που δεν την ήθελε κανείς. Εκτός από τον πρωταγωνιστή μας!  Οι Μπλαουγκράνα τον Ιανουάριο του 2020 είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Ματέους Φερνάντες. Πρόκειται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό […]

Στην ομάδα της Μπαρτσελόνα υπάρχει ένας αόρατος παίχτης που κόστισε 10 εκ και έχει την δική του περίεργη ιστορία. Όπως και η φανέλα με το Νο 19, που δεν την ήθελε κανείς. Εκτός από τον πρωταγωνιστή μας!

 Οι Μπλαουγκράνα τον Ιανουάριο του 2020 είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Ματέους Φερνάντες. Πρόκειται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο της Παλμέιρας, ο οποίος στοίχησει 7+3 εκατομμύρια ευρώ, ενσωματώθηκε στην Μπάρτσα το καλοκαίρι με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 και η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ματέους Φερνάντες μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μποταφόγκο, από την οποία τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε στην Παλμέιρας, αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Με την Βερντάο μέτρησε έντεκα συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με ένα γκολ.

Όλα καλά μέχρι τώρα θα πει κάποιος. Ακόμα μια μεταγραφή για το μέλλον. Αλλά όχι ακριβώς. Εδώ δεν υπάρχει ούτε παρόν αλλά ούτε και μέλλον

Ο «αόρατος» ποδοσφαιριστής, όπως είναι το παρατσούκλι του στην Ισπανία έχει την ιστορία του.

Πώς μπορεί να συμβαίνει ενας ποδοσφαιριστής σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο που έχουν τόσα ματιά στο τμήμα σκάουτινγκ, με την Μασία να πληρώνουν 10 εκατομμύρια ευρώ και να μην παίζει ούτε λεπτό; Και όμως, γίνεται…

Ξεκίνησε σαν μια επένδυση για το μέλλον…

Η Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Παλμέιρας για τον Ματέους Φερνάντες, αλλά οι Καταλανοί θα τον πρόσθεταν στο ρόστερ τους το καλοκαίρι. Ως επένδυση για το μέλλον… Χαμένα λεφτά, τελικά, όπως φάνηκε στην πορεία.

Οι Μπλαουγκράνα απέκτησαν τον 22χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο, αντί 7+3 εκατομμυρίων ευρώ, με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 και ρήτρα αποδέσμευσης στα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ματέους Φερνάντες μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μποταφόγκο, από την οποία τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε στην Παλμέιρας, αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα για το Καμπ Νου. Το 2020, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ, όπου πρόλαβε και έπαιξε τρία ματς έχοντας ως συμπαίκτη τον νυν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Αντονίτο.

Εικόνα

Όλα στραβά: Θετικός στον κορονοϊό και τραυματισμός

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον Βραζιλιάνο, αφού ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για τις υπογραφές, αλλά δεν είχε λύσει όλα τα γραφειοκρατικά και επέστρεψε στην πατρίδα του για τα έγγραφα. Κατά την επιστροφή του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

Όταν βγήκε από την καραντίνα, τραυματίστηκε κιόλας…

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τον δώσει δανεικό τη θερινή μεταγραφική περίοδο και του βρήκε ομάδα. Όμως, ο Ματέους Φερνάντες αγνόησε την Μπάρτσα μέχρι και την τελευταία ημέρα της αγοράς για να δανειστεί στην Πόρτο ή τη Μονακό.

«Έκατσε» στο συμβόλαιό του…

«Έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και θέλει να το εκπληρώσει» είπε ο μάνατζερ του, αλλά ο νέος προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Ρόναλντ Κούμαν, τού διεμήνυσε πως δεν θα είχε λεπτά συμμετοχής και το καλύτερο ήταν να πάει δανεικός σε μια ομάδα για να αγωνίζεται.

Εικόνα

Η φανέλα με το 19

Ο Ματέους έμεινε βίαια στην Μπαρτσελόνα και «έκατσε πάνω» στο συμβόλαιό του. Είχε επιλέξει να φοράει και τον αριθμό 19 στην πλάτη, αφού κανείς δεν τον ήθελε επειδή ήταν ο αριθμός… του κορονοϊού (σ.σ. COVID-19). Μετά και τον νέο του τραυματισμό όλα τελείωσαν για τον… φανταστικό μέσο.

Η Μπαρτσελόνα ενοχλημένη από τη στάση του ατζέντη του, αλλά και του πατέρα του που τον συμβουλεύει επίσης, του αρνήθηκε να βρεθεί στην παρουσίαση της ομάδας, και δεν τον περιμένει στο γήπεδο…

Από 300 εκατομμύρια ρήτρα στο… ξεπούλημα

Από τα 300 ρήτρα που του είχαν βάλει στη Βαρκελώνη για αποδέσμευση τον πουλάνε άρον άρον… Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές τον Γενάρη του 2021, καθώς βγάζει στο «σφυρί» τέσσερις παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι ο Ματέους Φερνάντες (και οι Σάμουελ Ουμτιτί, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Τζούνιορ Φίρπο).

Η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού και γι’ αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποφασίσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να προχωρήσουν σε πωλήσεις παικτών, ώστε να πάρει και μια οικονομική ανάσα από τα βαριά συμβόλαιά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα