Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στον Ντε Μπρούιν, ώστε να… σωπάσει τους επικριτές του. Είναι εκ των κορυφαίων και πιο ποιοτικών παικτών στην Μάντσεστερ Σίτι. Η ποιότητα του Κέβιν Ντε Μπρούιν ξεχωρίζει, με τον Βέλγο φορ να φημίζεται για την ικανότητά του να «σπάει» τις αντίπαλες άμυνες. Είτε […]

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στον Ντε Μπρούιν, ώστε να… σωπάσει τους επικριτές του.

Είναι εκ των κορυφαίων και πιο ποιοτικών παικτών στην Μάντσεστερ Σίτι. Η ποιότητα του Κέβιν Ντε Μπρούιν ξεχωρίζει, με τον Βέλγο φορ να φημίζεται για την ικανότητά του να «σπάει» τις αντίπαλες άμυνες.

Είτε με κάθετο τρόπο, είτε παράλληλα, είτε με σέντρες, είτε με… γκολ!

Γενικότερα, το σκοράρισμα είναι από τα δυνατά του σημεία, όμως φέτος δεν έχει αναδείξει αρκετά αυτό του το χαρακτηριστικό.

Μετρά σε 31 συμμετοχές όλων των διοργανώσεων, μόλις 7 γκολ. Όμως φέτος, το δυνατό του σημείο είναι το να… τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του, έχοντας 16 ασίστ.

Κατά τη φετινή σεζόν όμως, ο Ντε Μπρούιν επιχειρεί κυρίως να τροφοδοτεί κι όχι να απειλεί ο ίδιος, όμως όταν βρίσκεται σε θέση βολής, έχει χάσει αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ.

Με τα Μέσα της Αγγλίας να κριτικάρουν αυστηρά τον Βέλγο.

Βέβαια, ο προπονητής του στη Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε απαντήσεις. Ο Ισπανός είπε πως συμβούλευσε τον Ντε Μπρούιν να θυσιάσει μέρος του δημιουργικού του παιχνιδιού, ώστε να εστιάσει στο σκοράρισμα. Με αυτόν τον τρόπο θα… σταματήσει τις «κακές γλώσσες» που τον επικρίνουν!

Συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα εξήρε το εγκώμιο του παίκτη του, ενώ πρόσθεσε και το παρακάτω: «Του είπα να σταματήσει κατά 60% τις ασίστ στους συμπαίκτες του κι πως πρέπει να κάνει το ίδιο και με την Εθνική του ομάδα, έτσι ώστε να θυμίσει σε όλους, ποιος είναι. Μετά από λίγους μήνες μπορεί να επιστρέψει σε αυτό που αγαπάει περισσότερο…».

Ο Βέλγος απ’ ότι είδαμε τον άκουσε τον προπονητή του, καθώς σκόραρε τόσο απέναντι στην Ουαλία, όσο και στο ματς Κυπέλλου της Σίτι επί της Έβερτον!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι