Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά στο κύπελλο Ισπανίας πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Αλλά στην πορεία πιάστηκαν και άλλα κορόιδα (Ρεάλ) Συνέχισε με αγχωτική αλλά σημαντική νίκη, με τον τρομερό Σουάρες που συνεχίζει να δίνει τις απαντήσεις του, προς Καταλονία μεριά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί […]

Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά στο κύπελλο Ισπανίας πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Αλλά στην πορεία πιάστηκαν και άλλα κορόιδα (Ρεάλ) Συνέχισε με αγχωτική αλλά σημαντική νίκη, με τον τρομερό Σουάρες που συνεχίζει να δίνει τις απαντήσεις του, προς Καταλονία μεριά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την έκτη σερί νίκη της και παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου!

Η Έιμπαρ υποδέχτηκε την Ατλέτικο για την 19η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας και στο 11ο λεπτό έκανε το 1-0! Η έκπληξη δεν είναι ότι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά ότι αυτό το έκανε ο τερματοφύλακάς τους, Μάρκο Ντμίτροβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος, με ύψος 1.94, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα παίζει στη Σεβίλλη, έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, εκτέλεσε με το αριστερό, νίκησε τον Γιαν Όμπλακ και έγραψε το 1-0. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μούτο από μαρκάρισμα του Καράσκο.

Στο 40′ ο Σουάρες έκανε το 1-1, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουίς Σουάρες στο 88’, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Εϊμπάρ με 2-1 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ροχιμπλάνκος «φλέρταραν» με την γκέλα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που τους φέρνει στο +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Μερέγχες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα