Η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση με δανεισμό του παίχτη της Ρεάλ Μαδρίτης Μάρτιν Οντεγκάαρντ. Πλήρης επιβεβαίωση του sports365 που σας είχε δώσει την είδηση πολλές ημέρες νωρίτερα. Μεταγραφών συνέχεια για τους Gunners, αφού μετά την απόκτηση του Ματ Ριαν που ήρθε ως δανεικός από την Μπράιτον ήρθε η σειρά του Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την […]

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση με δανεισμό του παίχτη της Ρεάλ Μαδρίτης Μάρτιν Οντεγκάαρντ. Πλήρης επιβεβαίωση του sports365 που σας είχε δώσει την είδηση πολλές ημέρες νωρίτερα.

Μεταγραφών συνέχεια για τους Gunners, αφού μετά την απόκτηση του Ματ Ριαν που ήρθε ως δανεικός από την Μπράιτον ήρθε η σειρά του Μάρτιν Οντεγκάαρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άλλοτε θαυματουργός Νορβηγός ποδοσφαιριστής επέλεξε τους «κανονιέρηδες», για τους οποίους ήξερε ότι ενδιαφέρονταν εδώ και λίγο καιρό, με τον Άγιαξ να έχει προσπαθήσει να μπει σφήνα στην υπόθεση, αλλά ν’ αποτυγχάνει.

Ημέρα εξελίξεων σήμερα (27/1) στους «κανονιέρηδες»

Ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ ολοκλήρωσε τη μετάβαση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ σήμερα. Ο μεσοεπιθετικος πέταξε στην Αγγλία την Κυριακή το απόγευμα και τη Δευτέρα το πρωί υποβλήθηκε στις τυπικές ιατρικές για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του. Ο  Οντεγκάαρντ θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Άρσεναλ, με τους Gunners να συμφωνούν να πληρώσουν τους μισθούς του, οι οποίοι πιστεύεται ότι ανέρχονται περίπου 38.000 £ (52.000 $) την εβδομάδα.

Martin Ødegaard: What Happened to Real Madrid's Prodigy? - Soccity

Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι η επικείμενη άφιξη του Odegaard μπορεί να βάλει φρένο στην εντυπωσιακή εξέλιξη του Smith Rowe, αλλά ο Αρτέτα επιμένει ότι κάθε απόφαση που λαμβάνει η Arsenal είναι καλά μελετημένη. «Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θέλουμε να αναπτυχθούν οι παίκτες μας και τι πρέπει να κάνουν», είπε, όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να σημαίνει η σύλληψη του Odegaard για τον Εμίλ Σμιθ Ρόου.

Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνουμε είναι απλώς για να ενισχύσουμε την ανάπτυξή τους και να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία.” Εκτός από το παιχνίδι σαν δεκάρι, ο  Οντεγκάαρντ μπορεί επίσης να λειτουργήσει και στην δεξιά πλευρά, οπότε θα μπορούσε να παρέχει κάλυψη και στον Σάκα, ο οποίος έχει τόσο καλή απόδοση στη δεξιά πλευρά της επίθεσης τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Ρεάλ φέρεται να επιθυμεί για αρχή την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να γίνει νέα κουβέντα μόλις ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι