Η Ουαλία σόκαρε το Βέλγιο, κρύβοντας την μπάλα, χάρη σε έναν μαγικό συνδυασμό που πραγματοποίησε, κι έτσι άνοιξε το σκορ επί του Βελγίου. Στην αναμέτρηση του Βελγίου επί της Ουαλίας, νικητές βγήκαν οι Βέλγοι. Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επικράτησαν με 3-1, χάρη στα γκολ των Ντε Μπρούιν, […]

Η Ουαλία σόκαρε το Βέλγιο, κρύβοντας την μπάλα, χάρη σε έναν μαγικό συνδυασμό που πραγματοποίησε, κι έτσι άνοιξε το σκορ επί του Βελγίου.

Στην αναμέτρηση του Βελγίου επί της Ουαλίας, νικητές βγήκαν οι Βέλγοι. Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επικράτησαν με 3-1, χάρη στα γκολ των Ντε Μπρούιν, Αζάρ και Λουκάκου.  

Όμως, η Ουαλία σόκαρε τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκε με 0-1, νωρίς νωρίς. Μόλις στο 10’ του ματς, μετά από μια εξαιρετική συνεργασία, με τελικό αποδέκτη τον Γουίλσον (μετά από πάσα του Μπέιλ), πλάσαρε τον Κουρτουά. Έτσι, οι Ουαλοί μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Αν δείτε το τέρμα, μιλάμε για ένα γκολ… βγαλμένο από το Playstation. Παρόλα αυτά όμως, δεν έφτανε αυτή η γκολάρα για να πάρει τη νίκη η φιλοξενούμενη ομάδα.

Δείτε το γκολ: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα