Οι νερατζούρι πέταξαν τεράστια ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή την Μίλαν και η υπόθεση τίτλος να γίνει περισσότερο μπλε, αλλά έμειναν στην ισοπαλία με την Ουντινέζε. Με νίκη ξαναμπαίνει στο κόλπο και η Γιουβέντους, όπως και η Ρόμα που κέρδισε πριν την Σπέτσια. Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, η Ίντερ έμεινε στο […]

Οι νερατζούρι πέταξαν τεράστια ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή την Μίλαν και η υπόθεση τίτλος να γίνει περισσότερο μπλε, αλλά έμειναν στην ισοπαλία με την Ουντινέζε. Με νίκη ξαναμπαίνει στο κόλπο και η Γιουβέντους, όπως και η Ρόμα που κέρδισε πριν την Σπέτσια. Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, η Ίντερ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουντινέζε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μίλαν και Ίντερ δούλεψαν για την Γιουβέντους

Ουντινέζε – Ίντερ 0 – 0

Μόνη της βγάζει τα… μάτια της η Ίντερ! Την ώρα που η Μίλαν γνώριζε βαριά ήττα από την Αταλάντα, οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με την Ουντινέζε, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή!

 Χωρίς γκολ για 90’, χωρίς σκορ κόντρα στους Μπιανκονέρι (0-0) και η ευκαιρία να πιάσουν τους Ροσονέρι και να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο… νήμα και στην ισοβαθμία, χάθηκε οριστικά.

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε υπερβολικά απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς να βρει την πολύ μεγάλη ευκαιρία πέρα από ένα ακυρωθέν γκολ που είχε στην αρχή της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Κόντε σκόραρε στο 8′ και την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Λαουτάρο, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 22′ η Ουντινέζε είχε καλή στιγμή με τον Ντε Πολ να γυρίζει και τον Λάρσεν με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών η Ίντερ απείλησε με τον Μπαρέλα να γυρίζει για τον Λαουτάρο, που για λίγο δεν έφτασε στην μπάλα.

Οι νερατζούρι δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν