Η τριάρα από την Άρσεναλ ήταν καμπανάκι για τον Φρανκ Λάμπαρντ η σημερνή ισοπαλία με την Άστον Βίλα που θα την αφήσει ξανά εκτός πεντάδας και με αγώνα περισσότερο, τότε σίγουρα είναι καμπάνα. Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά από μεσοεπιθετικούς, αλλά το τόπι δεν μπορούν να το βάλουν στα […]

Η τριάρα από την Άρσεναλ ήταν καμπανάκι για τον Φρανκ Λάμπαρντ η σημερνή ισοπαλία με την Άστον Βίλα που θα την αφήσει ξανά εκτός πεντάδας και με αγώνα περισσότερο, τότε σίγουρα είναι καμπάνα.

Το καλοκαίρι ο Λάμπαρντ ξόδεψε τόσα χρήματα για μεταγραφές και ειδικά από μεσοεπιθετικούς, αλλά το τόπι δεν μπορούν να το βάλουν στα δίχτυα.

Εικόνα

Ο Αμπράμοβιτς δεν πιστεύει πολύ τον Λάμπαρντ και κοιτάζει το μπλοκάκι του και βλέπει πρώτο στην λίστα το όνομα του Γερμανού. Αλλά και από την πλευρά του Τούχελ λέγεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild ότι θέλει να αναλάβει την Τσέλσι και να συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους συμπατριώτες του Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, αλλά και με τον Τιάγκο Σίλβα που είχε υπό τις οδηγίες του στην Παρί.

Υπάρχει και ιστορία…

Το 2017 είχε γίνει ανεπίσημη πρόταση της Τσέλσι προς τον Τούχελ, όταν εκείνος σταμάτησε την συνεργασία του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. 

Εικόνα

Τσέλσι – Άστον Βίλα 1 – 1

Με καλύτερο και πιο ενεργό απ’ όλους τον  Πούλισικ η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο 20λεπτο εναντίον της Άστον Βίλα και κατάφερε να βρει σκορ με τον Ολιβιέ Ζιρού που συνεχίζει να δίνει απαντήσεις στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Η φιλοξενούμενη στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ισοφάριση πολύ νωρίς με τον Ελ Γκάζι να πλασάρει και να περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μεντί ακι μάλιστα στο 69ο λεπτό ο ΜακΓκιν σε δυνατό σουτ στάθηκε άτυχος με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.

Από κει και πε΄ρα έιχαμε ένα μονόλογο της γηπεδούχο με την κατοχή να είναι κοντά στο 65% αλλά οι ποδοσφαιριστές να χάνουν καλές, ευκαιρίες για να πα΄ρουν την νίκη.

Πρωτοχρονιά με γκρίνιες Φρανκ.

Εικόνα

Ο Ολιβιέρ Ζιρού έχει δώσει πολλες απαντήσεις την φετινή σεζόν στο Φρανκ Λάμπαρντ

♦ Σκοράρει με συχνότητα ένα γκολ κάθε 63 λεπτά για την σεζόν 2020/2021

♦ Πρώτος σκόρερ για την Τσέλσι την περίοδο 2020/21

♦ Έχει πετύχει 7 γκολ στους τελευταίους 5 αγώνες ως βασικός

♦ 32 γκολ με κεφαλιά στην Πρέμιερ Λιγκ

♦ 10 γκολ στους 10 τελευταίους αγώνες εναντίον της ‘Άστον Βίλα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ