Το κλίμα του Κεντίρα είναι αβέβαιο στην Γιουβέντους και ο Πίρλο δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Αντίθετα στην Γερμανία τον θέλουν και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου. Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον Σάμι Κεντίρα με αποτέλεσμα ο […]

Το κλίμα του Κεντίρα είναι αβέβαιο στην Γιουβέντους και ο Πίρλο δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Αντίθετα στην Γερμανία τον θέλουν και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον Σάμι Κεντίρα με αποτέλεσμα ο Γερμανός να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «μπιανκονέρι».

Τον ήθελε ο Αντσελότι αλλά δεν….

Μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Έβερτον με τον Κάρλο Αντσελότι να θέλει τον Κεντίρα στο Μέρσεϊσαϊντ. Η Γιουβέντους έχει δώσει ειδική άδεια στον 33χρονο Γερμανό για να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ προκειμένου να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Αντίθετα ευτυχή κατάληξη είχε η επαφή του με την Χέρτα.

Σύμφωνα με το «Kicker» ήδη βρίσκεται στο Βερολίνο για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει με τη Χέρτα.

Έτσι, ο Κεντίρα μετά από πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλα σχεδόν 6 χρόνια στη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, θα επιστρέψει στη Γερμανία όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Στουτγκάρδης την περίοδο 2006-2010.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ