Η Γιουβέντους οφείλει να πάρει κάποιες γενναίες αποφάσεις, ενόψει της επόμενης σεζόν, με κυριότερο στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Η φετινή σεζόν, αν και ξεκίνησε με αρκετές ελπίδες για επιτυχίες σε Ιταλία και Ευρώπη, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποί της. Ο λόγος για τη Γιουβέντους, η οποία ένιωσε τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Champions […]

Η Γιουβέντους οφείλει να πάρει κάποιες γενναίες αποφάσεις, ενόψει της επόμενης σεζόν, με κυριότερο στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Η φετινή σεζόν, αν και ξεκίνησε με αρκετές ελπίδες για επιτυχίες σε Ιταλία και Ευρώπη, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποί της.

Ο λόγος για τη Γιουβέντους, η οποία ένιωσε τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Champions League, με αντίπαλο την Πόρτο. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που μένει εκτός από τόσο νωρίς.

Βέβαια, έχοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το μεγάλο της αστέρι στο ρόστερ, κανείς δεν περίμενε πως τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια.

Για τη Serie A τα πράγματα κι εκεί δεν πηγαίνουν καλύτερα, καθώς η Γιούβε βρίσκεται στο -10 από την Ίντερ. Δείχνοντας πως δύσκολα θα κατακτήσει φέτος την κορυφή.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» ήδη υπάρχουν τριγμοί στην ομάδα.

Ο Πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, αναμένεται να πάρει κάποιες γενναίες και σημαντικές αποφάσεις. Τέσσερις στον αριθμό…

Οι δύο πρώτες αποφάσεις αφορούν Ρονάλντο και Πίρλο!

Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και επισήμως για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχουν φήμες για αποχώρηση του σούπερ σταρ από την Πορτογαλία. Όμως, τα 31 εκατ. ετησίως που λαμβάνει στο Τορίνο, δύσκολα θα τα βρει σε άλλον σύλλογο.

Αν τώρα αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η «γηραιά κυρία» θα κοιτάξει να «χτυπήσει» έναν εκ των Χάαλαντ-Αγκουέρο.

Επιπλέον, ο Ανιέλι θα πρέπει να κοιτάξει τι θα κάνει με την υπόθεση του Αντρέα Πίρλο. Ο ίδιος ήταν προσωπική επιλογή του Προέδρου. Επιλέχθηκε για να δώσει το κάτι παραπάνω στην Ιταλική ομάδα, όμως η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν.

Βέβαια, ως έναν βαθμό θα εξαρτηθεί και απ’ τον ίδιο η ενδεχόμενη αποχώρησή του. Εάν η Γιουβέντους τερματίσει εντός τετράδας, που είναι εφικτός στόχος, τότε θα παραμείνει. Καθώς ο Ανιέλι τον θέλει στην ομάδα.

Αν όμως, ο στόχος αυτός χαθεί, τότε ενδεχομένως να πληρώσει «το μάρμαρο» για τη σεζόν.

Τα επόμενα ανοικτά μέτωπα είναι εκείνα των Μπουφόν-Κιελίνι και… Παράτιτσι!

Εκτός των παραπάνω όμως, υπάρχουν ακόμη δύο ανοικτά μέτωπα. Εκείνα των Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι, αλλά και του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι.

Αρχικά, για τον 37χρονο αμυντικό, υπάρχει πρόταση ανανέωσης, με τον Κιελίνι να μην την έχει αποδεχτεί. Μάλιστα, υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το ποδόσφαιρο, το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως επίσης και ο Μπουφόν, ο οποίος θέλει να παίζει σε ομάδα, έχοντας πιο ενεργό ρόλο, από εκείνο που έχει στη Γιουβέντους. Άρα, ίσως κοιτάξει, για όσο ακόμη παίζει ποδόσφαιρο, να βρει αλλού ομάδα να παίζει περισσότερο!

Όσον αφορά για την υπόθεση του Φάμπιο Παράτιτσι, το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να ήταν σχεδόν σίγουρη η παραμονή του, όμως μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο, όλα άλλαξαν.

Βέβαια, πρόκειται για μία σημαντική απόφαση από πλευράς Διοίκησης, και σχετικά με την παραμονή του ή όχι, όπως επίσης και για τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση αποχώρησης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик