Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την Πόρτο, για τη συνέχεια του Champions League και βρίσκεται στο «μονοπάτι» που πρέπει να κάνει μια νέα αρχή. Να χτίσει τη νέα Γιουβέντους, η οποία θα περιτριγυρίζεται από ταλαντούχους αθλητές. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Γιουβέντους είχε γενικότερα μια πολύ καλή πορεία. Έκανε επιτυχίες που ενδεχομένως να μην ξανασυμβούν στο […]

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την Πόρτο, για τη συνέχεια του Champions League και βρίσκεται στο «μονοπάτι» που πρέπει να κάνει μια νέα αρχή. Να χτίσει τη νέα Γιουβέντους, η οποία θα περιτριγυρίζεται από ταλαντούχους αθλητές.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Γιουβέντους είχε γενικότερα μια πολύ καλή πορεία. Έκανε επιτυχίες που ενδεχομένως να μην ξανασυμβούν στο μέλλον. Κατέκτησε εννιά σερί πρωταθλήματα. Επιπλέον τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ, σπάζοντας παράλληλα και αρκετά ρεκόρ. Όμως, όλα τα καλά, κάποτε ολοκληρώνονται.

Και η Γιουβέντους είναι σε ένα κρίσιμο μονοπάτι, που καλείται να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο.

Φυσικά, αυτό δε συμβαίνει με τη μια μέρα στην άλλη. Επίσης, κάτι τέτοιο θέλει και θυσίες, ενδεχομένως και απώλειες τίτλων κλπ.

Όμως, σίγουρα από το υπάρχουν οικοδόμημα, δε θα «γκρεμιστούν» τα πάντα. Υπάρχει καλό και ποιοτικό υλικό, εν προκειμένω, οι αξιόλογοι παίκτες θα αποτελέσουν τον κορμό της νέας Γιούβε.

Τα ονόματα που αποτελούν την «τριανδρία» εκείνων που έχουν ξεχωρίσει είναι τα εξής, βάσει των ρεπορτάζ. Ο Φεντερίκο Κιέζα, ο Ματάις Ντε Λιχτ και ο Γουέστον ΜακΚένι. Βέβαια, δε σημαίνει πως θα παραμείνουν εκείνοι, κι όλοι οι άλλοι θα βρεθούν εκτός Τορίνο.

Απλώς, αυτοί θα αποτελέσουν τη βασική «ραχοκοκκαλιά» της «γηραιάς κυρίας». Η οποία όμως θα στηριχθεί στα νέα παιδιά και στο ταλέντο αυτών. Και σίγουρα επίσης, θα γίνουν και μεταγραφές ταλαντούχων αθλητών, που θα στελεχώσουν την ήδη υπάρχουσα «ραχοκοκκαλιά» και θα αποτελέσουν τον κορμό του αύριο.

Ο Κιέζα θα βγει μπροστα… με τις ευλογίες του Ντελ Πιέρο

Ο Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο, με σχετικές του δηλώσεις στο Sky Italia «έχρισε» επόμενο ηγέτη της Γιουβέντους τον Κιέζα.

Δείτε τα όσα είπε προς εκείνον: «Θέλω να σου πω μια λέξη, συγχαρητήρια. Όχι τόσο για τα δύο τέρματα. Κάτι που βέβαια δεν παραβλέπω, αλλά γιατί βγήκες μπροστά στις κάμερες και μίλησες ως ηγέτης.

Αν και είσαι αρκετά νέος, μιλάς ώριμα. Έχεις όρεξη, θέληση και πείνα για δουλειά. Σου αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να υπογραμμίσει κανείς, για να βελτιωθεί και να ωριμάσει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν είσαι πλέον ο νέος της ομάδας, αλλά έγινες ένας νεαρός που εκπροσωπεί τη βελτίωση, την ωριμότητα. Μη σταματάς ποτέ να θες να βελτιώνεσαι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι