Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους, όπως σήμερα με την Μπενεβέντο. Φαίνεται ότι τελικά η απουσία και το πνεύμα νικητή του Κριστιάνο έλλειψαν από την πρωταθλήτρια, και θα πρέπει ο Πίρλο να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομαδα του που ακόμα είναι μακριά από τον καλό εαυτό της. Η Γιουβέντους δεν κατάφερε […]

Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους, όπως σήμερα με την Μπενεβέντο. Φαίνεται ότι τελικά η απουσία και το πνεύμα νικητή του Κριστιάνο έλλειψαν από την πρωταθλήτρια, και θα πρέπει ο Πίρλο να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομαδα του που ακόμα είναι μακριά από τον καλό εαυτό της.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπενεβέντο και δεν είναι η πρώτη φορά που την φετινή χρονιά δεν μπορεί να κερδίσει ομαδες κάτω από την μεση του βαθμολογικού πίνακα. Προβληματισμός και η φετινή Βέκα Σινιόρα έχει χάσει την δυναμική της και όλοι οι αντίπαλοι, ακόμα και οι κατά πολύ χαμηλότερου επιπέδου πιστεύουν ότι μπορούν να την κοντράρουν. Δεν τρομάζει πια, και αυτό θα αποδειχθεί μπούμερανγκ για το σκουντέτο.

Μόλις το ρολόι έδειξε το 10ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπενεβέντο και τη Γιουβέντους, οι παίκτες των δύο ομάδων σταμάτησαν κα άρχισαν να χειροκροτούν. Γιατί ο Ντιεγκίτο μπορεί να έφυγε αλλά δεν θα πεθάνει ποτέ.

Benevento-Juve 1-1 - Radio Pyongyang

Ο Πορτογάλος σταρ δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης, δεν ήταν ούτε τιμωρημένος, ούτε τραυματίας και η Γιούβε έχασε βαθμούς για 2η φορά κόντρα σε νεοφώτιστη και πλέον είναι στο -3 από την κορυφή και την Μίλαν.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μοράτα είδε κόκκινη και χάνει το ματς με της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τορίνο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ όταν ο Κιέζα βρήκε τον Μοράτα και εκείνος με αριστερό σουτ έκανε το 0-1.

Ωστόσο ο Λετίτσια στις καθυστερήσεις με τρομερό διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Η Γιουβέντους στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες με κεφαλιά του Μοράτα και πλασέ του Ντιμπάλα, όμως δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε σε μία ακόμα προβληματική εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=_5yKYfe890k

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ