Ο Αλβάρο Μοράτα θα μείνει στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να τον κρατάει στο ρόστερ της, ή όχι; Άλλωστε, υπάρχει και ένα «αγκάθι» 10 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση παραμονής! Αρκετά εφιαλτική η φετινή σεζόν για τη «μεγάλη κυρία», αφού μπορεί να προσπαθεί για έξοδο στο Champions League, όμως η «χασούρα» είναι μεγαλύτερη. Αναμένεται να παραδώσει […]

Ο Αλβάρο Μοράτα θα μείνει στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να τον κρατάει στο ρόστερ της, ή όχι; Άλλωστε, υπάρχει και ένα «αγκάθι» 10 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση παραμονής!

Αρκετά εφιαλτική η φετινή σεζόν για τη «μεγάλη κυρία», αφού μπορεί να προσπαθεί για έξοδο στο Champions League, όμως η «χασούρα» είναι μεγαλύτερη.

Αναμένεται να παραδώσει τα «σκήπτρα» της Serie A, ενώ έχει έρθει ήδη κι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Πόρτο.

Επιπλέον, τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι και στα… καλύτερά τους, με τους «μπιανκονέρι» να ψάχνουν πόρους για εξοικονόμηση.

Ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, είναι ο Αλβάρο Μοράτα. Όμως, τον Ιούνιο ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην Γιούβε θα ήθελαν αρκετά να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη χρονιά, όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Και ο κύριος λόγος είναι πως δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη από τους Μαδριλένους.

Αν οι Ιταλοί θέλουν να τον κρατήσουν, καλούνται να δαπανήσουν ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. προς την Ατλέτικο.

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τορίνο ο Μοράτα, με τον Ισπανό να παίρνει το δρόμο για τη Μαδρίτη. Ενώ κι εκεί, ο Σιμεόνε θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι, παρουσίας και του Λουίς Σουάρες. Θα αντέξει να είναι δεύτερη επιλογή άραγε στην Ατλέτικο;

Ο Μοράτα έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Γιουβέντους σχετικά με το μέλλον του, γνωρίζοντας πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Αν και θα το ήθελε αρκετά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ