Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά….Κάπως έτσι έχει και η κατάσταση με την καυτή Γιουβέντους που έχει ξεκινήσει για τα καλά την επέλαση της προς τον τίτλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ‘κέρασε’ για τα 36α γενέθλιά του Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά […]

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά….Κάπως έτσι έχει και η κατάσταση με την καυτή Γιουβέντους που έχει ξεκινήσει για τα καλά την επέλαση της προς τον τίτλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ‘κέρασε’ για τα 36α γενέθλιά του

Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Ο σημερινός αγώνας απέναντι στην επικίνδυνη Ρόμα επιβεβαίωσε ότι η πρωταθλήτρια είναι καυτή και σκορπάει τρόμο στους αντιπάλους της. Τυχεροί όσοι αγόρασαν κατάκτηση τίτλου από την Γιουβέντους σε κάτι τρελές αποδόσεις πριν λίγες εβδομάδες.

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια. Ο διαιτητής Ντανιέλε Ορσάτο έδειξε στον Κριστιάνο Ρονάλντο πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή στο σουτ που έκανε στο 22′ κι αυτός δεν το πίστευε, ζητώντας να δει το ρολόι του ρέφερι πιο προσεκτικά, με τα μάτια του. Ο Ιταλός ρέφερι έβαλε τα γέλια. το 22′ του αγώνα Γιουβέντους – Ρόμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε σουτ, το οποίο κόντραρε στον Κουμπούλα, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι απομακρύνθηκε. Ο Πορτογάλος θεώρησε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή μετά το σουτ, κάτι βέβαια που δεν ίσχυε.

Εικόνα

Γιουβέντους – Ρόμα 2 – 0 

Τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ στην Serie A πέτυχε η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, καθώς επικράτησε της Ρόμα στο J-Stadium, την προσπέρασε και μείωσε στο -5 από την κορυφή και την Ιντερ με ματς λιγότερο. Συνέχεια στο σκοράρισμα – μετά τα δύο γκολ στους Nerrazzuri στο Coppa Italia – έδωσε ο Ρονάλντο, που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 36α γενέθλιά του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, πίεσαν και παρέμειναν ψηλά, χωρίς όμως να φτιάξουν τη μεγάλη φάση. Αντίθετα, η Γιουβέντους δεν χρειάστηκε τέτοια για να ανοίξει το σκορ.

Στο 13’ ο Αλεξ Σάντρο γύρισε, έδωσε στον Μοράτα και ο Ισπανός δίπλα του, στον Ρονάλντο, ο οποίος εν στάσει με το αριστερό βρήκε τη γωνία και άφησε όρθιο τον Πάου Λόπεθ (1-0). Η Ρόμα είχε την καλύτερη στιγμή της στο 20’ με το βολέ του Κριστάντε μόλις άουτ και στο 22’ στάθηκε τυχερή καθώς το σουτ του Κριστιάνο κόντραρε και πήγε στο οριζόνιο πριν σκάσει έξω από τη γραμμή. Το πρώτο μέρος βγήκε με μία ακόμα ευκαιρία από τον Ρονάλντο αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Πάου Λόπεθ.

Στην επανάληψη, οι φάσεις δεν ήταν πολλές. ο Φονσέκα έριξε στο ματς τον Τζέκο, τον οποίο ‘τιμώρησε’ με αφαίρεση τη αρχηγίας και πάγκο, όμως ο Βόσνιος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Οι Giallorossi είχαν καλή στιγμή με το βολέ του Κάρλες Πέρες στον Σέζνι, όμως στο 70’ όλα τελείωσαν. Ο Κουλουσέβσκι μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Κριστιάνο, όμως τον πρόλαβε ο Ιμπάνιες για να χρεωθεί αυτογκόλ και να γράψει το 2-0 που δεν άλλαξε μέχρι φινάλε, αφού το σουτ του Σπινατσόλα στο 81’ πέρασε έξω.

https://twitter.com/Fastgoal2/status/1358127057058869248

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι