Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επέλεξε για την ομάδα του, ως πρώτο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την αντίδραση του τελευταίου να γίνεται viral. Αρκετά ενθουσιασμένος θα πρέπει να είναι ο «Greek Freak», Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους συμπαίκτες του στην αρχική πεντάδα του All Star Game στο NBA. Ο αρχηγός της Team LeBron επέλεξε ως πρώτο συμπαίκτη του […]

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επέλεξε για την ομάδα του, ως πρώτο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την αντίδραση του τελευταίου να γίνεται viral.

Αρκετά ενθουσιασμένος θα πρέπει να είναι ο «Greek Freak», Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους συμπαίκτες του στην αρχική πεντάδα του All Star Game στο NBA.

Ο αρχηγός της Team LeBron επέλεξε ως πρώτο συμπαίκτη του τον Αντετοκούνμπο για το επερχόμενο αθλητικό γεγονός. Να θυμίσουμε πως το All Star Game για φέτος αναμένεται να διεξαχθεί στην Ατλάντα, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Κι αρχηγοί είναι ο «Βασιλιάς» με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο ΛεΜπρον λοιπόν, αναμένεται να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για δεύτερη φορά, μετά το 2017 στη Νέα Ορλεάνη.

Η επική αντίδραση… με τις φτερούγες κοτόπουλου στο στόμα

Ο Αντετοκούνμπο ήταν σε αρκετά καλή διάθεση, καθώς η ομάδα του είχε κερδίσει, κι ο ίδιος απολάμβανε φτερούγες κοτόπουλου.

Όμως, το «αστείο» στην όλη υπόθεση είναι πως, με το που έμαθε την επιλογή του ΛεΜπρον Τζέιμς, κόντεψε να πνιγεί με το κοτόπουλο. Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο με την αντίδραση αυτή.

Δείτε το παρακάτω:

Η Team LeBron θα αποτελείται στη βασική πεντάδα, εκτός από τον ίδιο, από τους Αντετοκούνμπο, Κάρι, Ντόνσιτς και Γιόκιτς.

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα απαρτίσουν το σύνολο είναι οι Ντέιμιαν Λίλιαρντ, Μπεν Σίμονς, Κρις Πολ, Τζέιλεν Μπράουν, Πολ Τζορτζ, Ντομάντας Σαμπόνις και Ρούντι Γκομπέρ.

Απ’ την αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ντουράντ αποτελείται από τους Κάιρι Ίρβινγκ, Τζοέλ Εμπίντ, Καουάι Λέοναρντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζέισον Τέιτουμ. Ο Ντουράντ αναμένεται να ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Επιπλέον, το σύνολο θα απαρτίζεται και από τους Τζέιμς Χάρντεν, Ντέβιν Μπούκερ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Ζακ Λαβίν, Τζούλιους Ραντλ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Ντόνοβαν Μίτσελ.

https://twitter.com/MainTeamSports/status/1367645994972811265

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ