Ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids του Football Manager, που από νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ, έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να βρει ομάδα, και η 15η ομάδα της φθίνουσας καριέρας του είναι παρακαλώ η Οστερλέν στην τρίτη κατηγορία Σουηδίας. Πως τα κατάφερες έτσι βρε Φρέντι; «Παιδί θαύμα», τύπος παίκτη που κάθε ομάδα θα τον […]

Ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids του Football Manager, που από νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ, έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να βρει ομάδα, και η 15η ομάδα της φθίνουσας καριέρας του είναι παρακαλώ η Οστερλέν στην τρίτη κατηγορία Σουηδίας. Πως τα κατάφερες έτσι βρε Φρέντι;

«Παιδί θαύμα», τύπος παίκτη που κάθε ομάδα θα τον ήθελε, «μαθητής» του Σερ Άλεξ και, αναμφίβολα, πουλέν αρκετών στο Football Manager. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα όσα θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον Φρέντι Αντού, ο οποίος φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό της Οστερλεν, στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας.

Τελευταίος του σταθμός ήταν το Las Vegas Lights FC, εκεί όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με ένα γκολ. Πλέον, θα φοράει τη φανέλα της Οστερλεν κι έτσι ο σουηδικός σύλλογος, γίνεται η15η ομάδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στα 14 χαρακτηρίστηκε ως ο νέος… Πελέ! Στα 29 του έχει… καταφέρει να αλλάξει ήδη 14 ομάδες, κατακτώντας δικαιωματικά τον τίτλο του γυρολόγου. Ο λόγος για τον Φρέντι Αντού, ο οποίος το 2010 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Αρη, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του.

Στους κίτρινους είχε έρθει ως δανεικός από τη Μπενφίκα τον Ιανουάριο για έναν χρόνο. Τελικά μετά από 12 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ ο Αντού επέστρεψε στην ομάδα της Λισσαβόνας για να δοθεί και πάλι δανεικός στην τουρκική Ρίζεσπορ.

Kατάφερε να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του MLS, αλλά και ο νεότερος που αγωνίστηκε στην Εθνική Ανδρών της Αμερικής. Κάτι το οποίο συνέβη όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών και 234 ημερών. Αναφερόμαστε στον Ιανουάριο του 2006 όταν είχε κληθεί σε ένα φιλικό με τον Καναδά από τον προπονητή Μπρους Αρένα.

Επίσης σε ηλικία 14 ετών έγινε ο νεότερος Αμερικανός που υπογράφει συμβόλαιο σε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, σε όλα τα ομαδικά σπορ (MLS, NBA NFL, NHL κ.α.). Μιλάμε για τη συμφωνία του με την DC United, έχοντας γίνει προηγουμένως Νο1 ντραφτ του 2004 MLS SuperDraft!

Πρόκειται για τον 15ο σύλλογο στην καριέρα του Αντού που ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο το 2004, στα 15 του, όταν ήταν Νο1 στα ντραφτ του MLS.

Η φήμη του γρήγορα μεγάλωσε και το 2005 έκανε δοκιμαστικό και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Μπενφίκα, όπου ουδέποτε στέριωσε, καθώς δόθηκε δανεικός πέντε φορές, κάνοντας κι ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον Άρη το 2010.

Η καριέρα του ουδέποτε απογειώθηκε και έγινε ένας ποδοσφαιρικός γυρολόγος παίζοντας σε οκτώ διαφορετικές χώρες.

Η καριέρα του δεν είχε καμία σχέση σε όσα πολλοί περίμεναν με βάση τα όσα είχε δείχνει σε νεαρή ηλικία.

Ο Αντού έκανε το πέρασμά του και από το Ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Αρη, το 2010.

Ο Αμερικανός έχει μπει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έγιναν γνωστοί και μέσω του Football Manager, αλλά μόνο εκεί μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλήματα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ