Η Φιορεντίνα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να λέει «αντίο» και τον Μπέπε Ιακίνι να βρίσκεται προ των πυλών. Η εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν για τη Φιορεντίνα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ο -πρώην πλέον- τεχνικός της, Τσέζαρε Πραντέλι, δεν έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν η ομάδα της […]

Η Φιορεντίνα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να λέει «αντίο» και τον Μπέπε Ιακίνι να βρίσκεται προ των πυλών.

Η εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν για τη Φιορεντίνα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Συγκεκριμένα, ο -πρώην πλέον- τεχνικός της, Τσέζαρε Πραντέλι, δεν έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν η ομάδα της Φλωρεντίας.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονος προβληματισμός, ενώ τα πράγματα δείχνουν πως δύσκολα θα αλλάξουν. Άλλωστε, βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας, η ομάδα του Πραντέλι δε διαφέρει και σε πολλά από την ομάδα του Ιακίνι.

Η παραίτηση του Πραντέλι δίνει την ευκαιρία στον Ιακίνι να πάρει και πάλι θέση στον πάγκο των «βιόλα». Με κυριότερο στόχο να βγει η φετινή σεζόν. Και μάλιστα να βγει, με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Σε μια χρονιά, όπου ούτε η παραμονή δεν είναι σίγουρη. Μαθηματικά, μπορεί και να υποβιβαστεί η Φιορεντίνα, υπάρχει ενδεχόμενο. Όμως, δύσκολα θα μπλέξει τόσο η ομάδα της Ιταλίας.

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές. Αν συνεχιστεί η προβληματική εικόνα, ενδεχομένως να έχουν προβλήματα.

Ο πρόεδρος των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο θα αλλάξει αρκετά πράγματα το καλοκαίρι. Σίγουρα πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο, που θα σημάνει πολλές αλλαγές για την ομάδα. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και σημαντικές επενδύσεις, ώστε η Φιορεντίνα να ανέβει σε όλα τα επίπεδα.

Φιορεντίνα: Το συγκλονιστικό γράμμα αποχαιρετισμού του Πραντέλι!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι έγραψε ένα αρκετά συγκλονιστικό γράμμα, αναφερόμενος στην παραίτησή του από τη Φιορεντίνα. Όπως επίσης και στο τέλος της προπονητικής του καριέρας. Αυτό το γράμμα ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Δείτε το παρακάτω:

«Για δεύτερη φορά αφήνω τη Φιορεντίνα. Την πρώτη φορά δεν ήταν δική μου η απόφαση, όμως τώρα είναι. Στη ζωή, μαζί με τις όμορφες στιγμές, υπάρχουν και οι σκοτεινές, οι οποίες μπορεί να υπερισχύσουν μέσα σου.

Περνάω μια περίοδο βαθιάς θλίψης, η οποία με εμποδίζει να είμαι αυτός που πραγματικά είμαι. Ξεκίνησα αυτήν τη νέα εμπειρία, με χαρά και αγάπη, με ενθουσιασμό με τους νέους ιδιοκτήτες.

Είναι πιθανό η αγάπη μου για την πόλη και οι υπέροχες αναμνήσεις που έχω εδώ, να μη με άφηναν να δω πως κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά!

Η απόφασή μου πάρθηκε με γνώμονα την τεράστια ευθύνη που έχω απέναντι στους παίκτες, το κλαμπ και τους οπαδούς της Φιορεντίνα, για τους οποίους έχω τεράστιο σεβασμό.

Όλοι οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο, έχουν ταλέντο. Όταν έχεις ταλέντο, είσαι οξυδερκής. Δε θέλω η θλίψη μου να επηρεάζει τις εμφανίσεις της ομάδας. Τους τελευταίους μήνες, ένα γκρίζο σύννεφο μεγάλωσε μέσα μου. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπω εγώ τα πράγματα.

Ήρθα εδώ για να δώσω το 100%, όμως αυτήν τη στιγμή νιώθω πως αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω, για το καλό όλων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ρόκο Κομίσο (πρόεδρο) και την υπέροχη οικογένειά του. Τους Τζο Μπαρόνε και Ντανιέλε Πραντέ, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά και σε εμένα. Πάνω απ’ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στη Φλωρεντία, που ξέρω πως θα με καταλάβουν».

Το γράμμα κατέληξε: «Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να είναι το τέλος μου ως προπονητής. Όμως, δεν το μετανιώνω και δε θέλω να το κάνω. Ο κόσμος του οποίου ήμουν μέλος σε όλη μου τη ζωή, πιθανότατα δεν είναι ο σωστός για εμένα πλέον.

Δε βλέπω τον εαυτό μου μέσα σε αυτόν. Σίγουρα έχω αλλάξει, όμως ο κόσμος κινείται πιο γρήγορα, απ’ ότι νόμιζα.

Γι’ αυτό θεωρώ πως ήρθε η ώρα να σταματήσω για λίγο, ώστε να ξαναβρώ τον πραγματικό εαυτό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт
Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!