Η Αγγλική Ομοσπονδία φέρεται να έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να βάλει… κόσμο στο Wembley, για τους ημιτελικούς του φετινού FA Cup. Σίγουρα μια χαρούμενη είδηση, προερχόμενη από το «Νησί», που ίσως επηρεάσει όλον τον πλανήτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αγγλική Ομοσπονδία φέρεται να έχει αποφασίσει κάτι σημαντικό. Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει αποφασιστεί, οι δύο […]

Η Αγγλική Ομοσπονδία φέρεται να έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να βάλει… κόσμο στο Wembley, για τους ημιτελικούς του φετινού FA Cup.

Σίγουρα μια χαρούμενη είδηση, προερχόμενη από το «Νησί», που ίσως επηρεάσει όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αγγλική Ομοσπονδία φέρεται να έχει αποφασίσει κάτι σημαντικό. Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει αποφασιστεί, οι δύο ημιτελικοί του φετινού FA Cup, να διεξαχθούν με την παρουσία κόσμου στο γήπεδο!

Φαίνεται τόσο… ουτοπικό, μα κι όμως είναι αλήθεια. Σύμφωνα με το BBC, η FA σχεδιάζει να… ανάψει πράσινο φως στις τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί, ενώ σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, να δοθούν κάποια εισιτήρια.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, τα δύο ματς που θα πραγματοποιηθούν στο Wembley, να γίνουν με κόσμο στις κερκίδες.

Σίγουρα πρόκειται για ένα τεστ, καθώς με αυτόν τον τρόπο κι η UEFA θα δει κατά πόσο είναι δυνατό, ενόψει Euro.

Τα ματς των ημιτελικών του FA Cup είναι τα, ΤσέλσιΜάντσεστερ Σίτι, Λέστερ-Σαουθάμπτον. Ενώ είναι προγραμματισμένα για τα μέσα Απρίλη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ