Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Όπως την Γιουβέντους που την άφησε πίσω 12 βαθμούς. Υπόθεση της πόλης του Μιλάνο ο φετινός τίτλος. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται […]

Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Όπως την Γιουβέντους που την άφησε πίσω 12 βαθμούς. Υπόθεση της πόλης του Μιλάνο ο φετινός τίτλος.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται να γίνουν. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ, εμφανίζονται σοβαροί και χωρίς διάθεση για παιχνίδια, και προχωράνε στο κυνήγι του τίτλου. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα, και να μεταφέρεις το άγχος στην ομάδα που είναι πάνω από σένα.

Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητη για 11ο σερί παιχνίδι, κάνοντας την 8η σερί νίκη της, προσπέρασε τη Μίλαν στην κορυφή και στέλνει μηνύματα στην συντοπίτισσα. Η ομάδα του Κόντε φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική και πλέον βρίσκεται ξανά στο +2 από τη Μίλαν, η οποία αντιμετωπίζει αργότερα (19:00) εκτός έδρας τη Μπενεβέντο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ίντερ – Κροτόνε 6 – 2

Οι Nerazzurri, που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για να τους αποσπούν την προσοχή, τα βρήκαν δύσκολα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Κροτόνε, όμως στην επανάληψη έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Με χατ-τρικ του Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ιντερ διέλυσε 6-2 την Κροτόνε στο Meazza και αφού έφτασε τις 8 σερί νίκες, πέρασε πάνω από την Μίλαν έχοντας ματς παραπάνω.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ίντερ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει με το εμφατικό 6-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζανελάτο αλλά ο Μαρτίνες ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγα λεπτά μετά η Κροτόνε πήρε και πάλι το προβάδισμα με πέναλτι του Γκόλεμιτς, με το 2-1 να μένει έως το φινάλε του ημιχρόνου. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Ίντερ, η οποία έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Οι παίκτες του Κόντε μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν δύο φορές σε επτά λεπτά με γκολ των Μαρτίνεζ (3-2, 57′) και Λουκάκου (4-2, 64′).

Οι «νερατζούρι» δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι, με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει χατ-τρικ κάνοντας το 5-2 στο 78′, ενώ ο Χακίμι διαμόρφωσε το τελικό 6-2 στο 87′.

Ο Ρομελού Λουκάκου σε 50 αγώνες πρωταθλήματος, έχει 35 γκολ και 5 ασίστ

https://twitter.com/MocroVids/status/1345722001541967880

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ