Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται εντός και των τεσσάρων διαθέσιμων στόχων, διεκδικώντας τους όλους, ενώ έτσι και κατακτήσει τα πάντα, θα πληρώσει 182 εκατ. ευρώ! Στο Αγγλικό πρωτάθλημα, οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο. Μάλιστα, πραγματοποιούν και μια τρελή χρονιά, σαρώνοντας τα πάντα! Επιπλέον, οι «μπλε» έχουν κλείσει θέση και στον […]

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται εντός και των τεσσάρων διαθέσιμων στόχων, διεκδικώντας τους όλους, ενώ έτσι και κατακτήσει τα πάντα, θα πληρώσει 182 εκατ. ευρώ!

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα, οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο. Μάλιστα, πραγματοποιούν και μια τρελή χρονιά, σαρώνοντας τα πάντα! Επιπλέον, οι «μπλε» έχουν κλείσει θέση και στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά και στα ημιτελικά του FA Cup.

Στην Ευρώπη και το Champions League μπορεί να τα βρήκε λιγάκι… σκούρα επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η πρόκριση δεν έχει «κλειδώσει» με τη Σίτι να παραμένει το μεγάλο φαβορί!

Με την τεράστια ελπίδα να κατακτήσει όλα τα τρόπαια και τους στόχους που διεκδικεί. Όμως, έτσι και συμβεί αυτό, θα κοστίσει αρκετά στη Διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα, ένα ενδεχόμενο 4Χ4 θα κοστίσει 182 εκατομμύρια ευρώ!

Το τεράστιο ποσό αυτό, αφορά τα μπόνους που έχουν τεθεί στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, καθώς και κάποιες ρήτρες επί των ποσών τα οποία δαπανήθηκαν σε μεταγραφές την περασμένη σεζόν.

Το αξιοθαύμαστο θα είναι να το πετύχει αυτό η Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, σε περίπτωση που το πετύχει τελικά, θα το… ακριβοπληρώσει! Χαλάλι, έτσι δεν είναι;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ