Θα μπορούσε να είναι και μια πρόκληση για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει την Μπάγερν; Αυτή η Μπάγερν σε αυτήν την διοργάνωση δεν έχει αντίπαλο. Και ας μην είναι στα καλύτερα της. Η Μπάγερν έκανε περίπατο με την Αλ Αχλί Η Μπάγερν ήταν το ακλόνητο φαβορί και στον δεύτερο ημιτελικό […]

Θα μπορούσε να είναι και μια πρόκληση για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει την Μπάγερν; Αυτή η Μπάγερν σε αυτήν την διοργάνωση δεν έχει αντίπαλο. Και ας μην είναι στα καλύτερα της.

Η Μπάγερν έκανε περίπατο με την Αλ Αχλί

Η Μπάγερν ήταν το ακλόνητο φαβορί και στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να το επιβεβαιώσει.

Νίκησε εύκολα 2-0 στο Κατάρ την Αλ Αχλί, στον τελικό θα βρει την μεξικάνικη Τίγκρες, η οποία την Κυριακή νίκησε 1-0 με πέναλτι του Ζινιάκ την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και φυσικά στόχος των Βαυαρών είναι να πάρουν το δεύτερο τρόπαιο στον συγκεκριμένο θεσμό.

Η Μπάγερν πήρε τη νίκη με δύο γκολ, ποιου άλλου, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 17΄ και το 86΄, κόντρα στην Αλ Αχλί του γνωστού στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του στον Ιωνικό (1989-1995) Πίτσο Μοσιμάνε.

Ο τελικός θα γίνει 11 Φεβρουαρίου. Η Μπάγερν είχε κατακτήσει το τρόπαιο πριν από 8 χρόνια. Το 2013 επικράτησε 2-0 της Ράτζα Κασαμπλάνκα.

Η 6η παρουσία της Αλ Αχλί στη διοργάνωση δεν θα στεφθεί με το πρώτο της τρόπαιο, μιας και η καλύτερη θέση που έχει πάρει έως τώρα είναι η 3η, το 2006, όταν νίκησε στο «μικρό» τελικό την Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό) με 2-1. Στον μικρό τελικό αυτή τη φορά θ’ αντιμετωπίσει την Παλμέιρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!