Με την απουσία του Ράμος δεδομένη πλέον στο Euro, η εθνική Ισπανίας δεν θα έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Για πρώτη φορά η εθνική Ισπανίας θα πάει να παίξει στο Euro χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης! Η απουσία του Σέρχιο Ράμος από την αποστολή για το Euro, […]

Με την απουσία του Ράμος δεδομένη πλέον στο Euro, η εθνική Ισπανίας δεν θα έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για πρώτη φορά η εθνική Ισπανίας θα πάει να παίξει στο Euro χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η απουσία του Σέρχιο Ράμος από την αποστολή για το Euro, προκάλεσε αυτό το αρνητικό «ρεκόρ» με την ομάδα που έχει στην κατοχή της τα περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια, να μην έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή στην εθνική ομάδα της πατρίδας της.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν πήρε στην αποστολή ούτε τον Νάτσο που είχε πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 24αδα, ενώ δεν υπολόγιζε τους τραυματίες Καρβαχάλ και Λούκας Βάσκεθ, αλλά ούτε τους ντεφορμέ Ισκο και Ασένσιο.
Ετσι, η ομάδα θα αγωνιστεί στο Euro χωρίς ποδοσφαιριστή της «βασίλισσας», κάτι που… σόκαρε και τον Γκάρι Λίνεκερ.

Αναλυτικά η 24μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν, Νταβίντ Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεθ

Αμυντικοί: Γκαγιά, Ζόρντι Άμπα, Πάου Τόρες, Λαπόρτ, Έρικ Γκαρσία, Ντιέγκο Γιορέντε, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Γιορέντε

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόδρι, Πέδρι, Τιάγκο, Κόκε, Φαμπιάν

Επιθετικοί: Ντάνι Όλμο, Οϊαρθάμπαλ, Μοράτα, Χεράρδ Μορένο, Φεράν Τόρες, Αντάμα Τραορέ, Σαράμπια

Ο Σέρχιο Ράμος μέσω μιας ανάρτησης στα social media εξέφρασε τη στεναχώρια του . Για την απουσία του από τις κλήσεις της Εθνικής Ισπανίας για Euro.

Η δήλωση του Ράμος

«Μετά από δύσκολους μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω ζήσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro.

Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να μπορώ να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα. Aλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε.

Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης που δεν μπορώ να παίξω για την Ισπανία. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου. Πονάει όταν δεν μπορείς εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ