Ο παίκτης της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια προς τους Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο. Σιγά σιγά όσο περνούν οι μέρες, πλησιάζουμε στις σημαντικές «μάχες» για τα προημιτελικά του Champions League. Με το ζευγάρωμα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει. Ο στράικερ των «κόκκινων», Μοχάμεντ Σαλάχ, παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική «Marca». […]

Ο παίκτης της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια προς τους Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σιγά σιγά όσο περνούν οι μέρες, πλησιάζουμε στις σημαντικές «μάχες» για τα προημιτελικά του Champions League. Με το ζευγάρωμα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει.

Ο στράικερ των «κόκκινων», Μοχάμεντ Σαλάχ, παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική «Marca». Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Είπε πως έχει αφήσει πίσω του τον τελικό, στον οποίο τραυματίστηκε από τον Σέρχιο Ράμος, ενώ δε δίστασε να μιλήσει με άκρως κολακευτικά λόγια προς τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τον Γάλλο προπονητή ο Σαλάχ είπε πως ήταν είδωλο των παιδικών του χρονων, ενώ για τον Ρονάλντο είπε πως η Ρεάλ έχασε τον κορυφαίο παίκτη της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα δήλωσε.

Δείτε αναλυτικά:

«Έχω αρκετή επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε στους ημιτελικούς. Αυτό που θα συμβεί τώρα δε θα αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού στο Κίεβο. Εκείνο το ματς τελείωσε, οπότε δεν το σκέφτομαι.

Σκέφτομαι την ομάδα, όλοι σκέφτονται την ομάδα τους κι όλοι θέλουν να κερδίσουν. Αυτό είναι όλο».

Ενώ συνέχισε για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν λέγοντας: «Από τότε έως τώρα έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα Αγγλίας, όπως κι το Champions League. Είμαστε πρωταθλητές κι αυτό αλλάζει πολλά.

Η Ρεάλ έχει χάσει μερικούς σπουδαίους παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο κορυφαίος στην ιστορία της, ο οποίος σκόραρε πολλά γκολ. Ταυτόχρονα πήρε τον Αζάρ.

Ο Εντέν δεν ήταν τυχερός, τραυματίστηκε. Είναι τώρα στους προημιτελικούς, έχουν υπέροχους παίκτες, έστω κι αν και έχουν χάσει τα γκολ του Ρονάλντο. Σίγουρα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Παίζουν πολύ καλά στο Champions League, το γνωρίζουν πολύ καλά, το έχουν κερδίσει, πολλές φορές, τα τελευταία 10 χρόνια, τέσσερις»

«Είναι εξαιρετικός προπονητής (ενν. Ζιντάν), έχει κερδίσει 3 Champions League, τα πάει περίφημα με την ομάδα. Έφυγε και επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει ξανά τίτλους. Ήταν ένα απ’ τα είδωλά μου, όταν ήμουν μικρός. Ως προπονητής τα πάει υπέροχα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ