Η Μπαρτσελόνα μετά από καιρό στην Λα Λίγκα φόρεσε το καλό της πρόσωπο και μετά από μια καλή εμφάνιση κέρδισαν πολύ εύκολα την Οσασούνα.  Ωστόσο, μία στιγμή ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο πανηγυρισμός του Μέσι στο γκολ που πέτυχε στο 73΄και το αφιέρωσε στον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι Καταλανοί κυριολεκτικά δεν άφησαν κανένα […]

Η Μπαρτσελόνα μετά από καιρό στην Λα Λίγκα φόρεσε το καλό της πρόσωπο και μετά από μια καλή εμφάνιση κέρδισαν πολύ εύκολα την Οσασούνα.  Ωστόσο, μία στιγμή ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο πανηγυρισμός του Μέσι στο γκολ που πέτυχε στο 73΄και το αφιέρωσε στον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι Καταλανοί κυριολεκτικά δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και πάτησαν την Οσασούνα. Το τελικό 4-0 τα λέει όλα.

Η ομάδα του Κούμαν έδειξε την ανωτερότητά της από την αρχή του αγώνα και επανήλθε άμεσα στις νίκες, όσον αφορά τη La Liga.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλαουγκράνα», που προηγήθηκαν στο 29’, σε μια φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, με τον Μπρέθγουεϊτ να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Ερέρα.

Ο Μέσι βρήκε τον Τζόρντι Άλμπα ο οποίος γύρισε στην περιοχή. Ο Κουτίνιο προσπάθησε αρχικά να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα χωρίς επιτυχία και ακολούθησε ο Αργεντινός με τον Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός σκόραρε αλλά ο Μέσι μιμήθηκε τη φάση με το χέρι του Ντιέγκο Μαραντόνα αν και δεν βρήκε την μπάλα.

Στο 42’, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Γκριζμάν να εκτελεί με μονοκόμματο σουτ τον αντίπαλο γκολκίπερ.Ο Γάλλος επιθετικός πρωταγωνίστησε και στη φάση του 3ου γκολ της Μπαρτσελόνα (57’), αφού σέρβιρε στον Κουτίνιο, που πλάσαρε σε κενή εστία.

Στο 73’, ο Μέσι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τον Αργεντινό να αφιερώνει το τέρμα του στον Μαραντόνα φορώντας τη φανέλα του από τη Νιούελς.  Ο Αργεντινός αστέρας δεν γινόταν να ξεχάσει τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον οποίο είχαν πολύ στενή επαφή.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ, έβγαλε την φανέλα του και από κάτω, φορούσε την φανέλα της Νιούελς, την οποία είχε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα όταν έπαιζε σε εκείνη την ομάδα. Ταυτόχρονα, κοίταξε τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του Αργεντινού «θρύλου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ