Ο Άνχελ Ντι Μαρία συμφώνησε με την Γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του, έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Αργεντινός Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και έξι χρόνια. Από το 2015 έφτιαξαν ένα τρομερό ρόστερ, αποκτώντας τα δικαιώματα του παίκτη. Όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε για τον […]

Ο Άνχελ Ντι Μαρία συμφώνησε με την Γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του, έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αργεντινός Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και έξι χρόνια. Από το 2015 έφτιαξαν ένα τρομερό ρόστερ, αποκτώντας τα δικαιώματα του παίκτη. Όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε για τον ίδιο Ντι Μαρία.

Κατά τη φετινή σεζόν, ο ίδιος δεν βρίσκεται συχνά στην ενδεκάδα της Παρί, όμως αποτελεί μια λύση διαχρονικά για τη Γαλλική ομάδα. Ο 33χρονος, προερχόμενος από τον πάγκο, έδωσε λύσεις στο παιχνίδι της Παρί.

Αυτά έφταναν για τη Γαλλική ομάδα να κάνει πρόταση στον παίκτη για ανανέωση συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο. Κάτι που ο Άνχελ Ντι Μαρία αποδέχτηκε.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Παρί με κάθε επισημότητα, ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού, έως το 2022.

Πλέον, ο Ντι Μαρία… αναμένει τον Μέσι στην Παρί ( ; )

Η παραμονή στην Παρί ήταν κάτι που ήθελε κι ο ίδιος ο Ντι Μαρία. Με τον σύλλογο να λαμβάνει υπόψιν τα θέλω του παίκτη και να τον «ανταμείβει» με ένα νέο συμβόλαιο.

Πλέον, το καλοκαίρι θα γίνει σκληρή «μάχη» για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Παρισιού.

Με μεγάλο στόχο, τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ένα Αργεντίνικο δίδυμο Μέσι-Ντι Μαρία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик