Η Τσέλσι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε την Λιντς με 3-1 και βρέθηκε στην πρώτη θέση, έστω και με αγώνα περισσότερο. Αλλά αυτό που ξεχώρισε από τον αγώνα ήταν η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Τίμο Βέρνερ στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου. Μάλλον δεν ήξερε τι να κάνει ο άσος της ομάδας του Λάμπαρντ. […]

Η Τσέλσι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε την Λιντς με 3-1 και βρέθηκε στην πρώτη θέση, έστω και με αγώνα περισσότερο. Αλλά αυτό που ξεχώρισε από τον αγώνα ήταν η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Τίμο Βέρνερ στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου. Μάλλον δεν ήξερε τι να κάνει ο άσος της ομάδας του Λάμπαρντ.

Ασταμάτητη μοιάζει η Τσέλσι, η οποία επικράτησε και της Λιντς, χτίζοντας αήττητο σερί, το οποίο διατηρεί στα τελευταία εννιά ματς της Premier League.Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, βρίσκοντας δίχτυα στο 4ο λεπτό με τον Μπάμφορντ να περνάει και τον Μεντί και να κάνει το 0-1. Η απάντηση ήρθε στο 27ο λεπτό, με τον Ζιρού να φέρνει στα ίσια το ματς με προβολή, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε στο 61′ με κεφαλιά του Ζουμπά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πούλισιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική αντεπίθεση των Μπλε, οι οποίοι φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μέισον Μάουντ στο 10′ της συνάντησης  εκτέλεσε κόρνερ, και ο Ζιρού με όμορφη κεφαλιά την έστειλε προς τα δίχτυα, και πάνω που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει είδε τον συμπαίχτη του Τόμο Βέρνερ να την βγάζει εκτός. Προσπάθησε εκ νέου να διορθώσει την πατάτα του ο Βέρνερ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα, αλλά να βρει στο δοκάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=yAcYxzVV18U

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι