Μια απόφαση, με την οποία αναμένεται να αλλάξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την εν λόγω αλλαγή στο οφσάιντ! Ο πρώην προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, αποκάλυψε στους «Times» πως ετοιμάζει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο θα αποφασίζει εάν υπάρχει παράβαση οφσάιντ ή όχι. Ο ίδιος έχει αναλάβει άλλο ρόλο πλέον, καθώς μετά το αήττητο πρωτάθλημα […]

Μια απόφαση, με την οποία αναμένεται να αλλάξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την εν λόγω αλλαγή στο οφσάιντ!

Ο πρώην προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, αποκάλυψε στους «Times» πως ετοιμάζει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο θα αποφασίζει εάν υπάρχει παράβαση οφσάιντ ή όχι.

Ο ίδιος έχει αναλάβει άλλο ρόλο πλέον, καθώς μετά το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε με την Άρσεναλ, έχει αναλάβει διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου της FIFA.

Ο Βενγκέρ τόνισε μεταξύ άλλων «καταβάλλω πολλές προσπάθειες για να συμβεί αυτό».

Επιπλέον, για το θέμα είπε τα εξής: «Το σήμα θα στέλνεται στον διαιτητή. Σήμερα κατά μέσο όρο θα πρέπει να περιμένουμε περίπου 70 δευτερόλεπτα, μερικές φορές ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα.

Θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς βλέπουμε πολλούς πανηγυρισμούς να ακυρώνονται με καθυστέρηση για οριακές καταστάσεις».

Αν η ιδέα και εφαρμογή αυτή προχωρήσει, τότε μιλάμε για την πιο επαναστατική αλλαγή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μέχρι την επόμενη φυσικά…

Πολύ πιθανό να τη δούμε να εφαρμόζεται στα γήπεδα του Κατάρ, για το Μουντιάλ του 2022.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ