Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία, αλλά ακόμη κι εκεί βρήκε τον τρόπο για να παίξει ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δύο σεζόν πάει με… σπασμένα φρένα σκοράροντας συνεχώς με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ προσπάθησε για το καλύτερο και στο Euro 2020 με την εθνική Πολωνίας. Δεν τα κατάφερε στον βαθμό που […]

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία, αλλά ακόμη κι εκεί βρήκε τον τρόπο για να παίξει ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες δύο σεζόν πάει με… σπασμένα φρένα σκοράροντας συνεχώς με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ενώ προσπάθησε για το καλύτερο και στο Euro 2020 με την εθνική Πολωνίας. Δεν τα κατάφερε στον βαθμό που θα ήθελε, αλλά όπως και να έχει, τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος πήρε την οικογένειά του και πήγαν στη Σαρδηνία.


Εκεί όπου επικράτησε πανικός, όταν σε μια βόλτα του, ο Πολωνός φορ είδε πιτσιρικάδες να παίζουν μπάλα σε μια πλατεία. Γιατί επικράτησε πανικός; Επειδή ο «Λέβα»… μπήκε στο ματς και έπαιξε μπάλα με τους μικρούς, οι οποίοι φυσικά τον αποθέωσαν και θα έχουν να λένε για μια ζωή ότι κάποια στιγμή έπαιξαν μαζί του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν