Ο απίστευτος 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεν και της Εθνικής Γαλλίας Εντουάρντο Καμαβινγκά που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως Ρεάλ, Μαν.Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Παρί και όλο και κάποια ομάδα ξεχνάμε….Φυσικά την Μπάγερν που όπως όλα δείχνουν θα τους κάνει πέρα όλους και θα αποκτήσει τον νεαρό Γάλλο. Η ομάδα της Βαυαρίας θα αναγκαστεί […]

Ο απίστευτος 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεν και της Εθνικής Γαλλίας Εντουάρντο Καμαβινγκά που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως Ρεάλ, Μαν.Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Παρί και όλο και κάποια ομάδα ξεχνάμε….Φυσικά την Μπάγερν που όπως όλα δείχνουν θα τους κάνει πέρα όλους και θα αποκτήσει τον νεαρό Γάλλο.

Η ομάδα της Βαυαρίας θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 60 εκ ευρώ. Μην ξεχνάμε ότι με τις εμφανίσεις του Καμαβινγκά και την φετινή χρονιά το κόστος καθημερινά ανεβαίνει προς μεγάλη χαρά της Ρεν που θέλει να εισπράξει το δυνατόν περισσότερα χρήματα, από την μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του France Football η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι το μεγάλο φαβορί για την αγορά του νεαρού αστέρα, και μάλιστα όπως γράφεται ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν  Χασάν Σαλιχάμιζιτς έχει πάρει ,προσωπικά το θέμα της αγοράς του Καμαβινγκά. Στόχος του είναι το καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Χάβι Μαρτίνεζ, που θα αποτελέσει παρελθόν από την Γερμανική ομάδα.

Eduardo Camavinga: France's second-youngest player ever to score for Les Bleus – Afroballers

Ποιος είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά

Ο νεαρός γεννήθηκε στην Αγκόλα αλλά η Γαλλία, όπου μετακόμισε σε ηλικία δύο ετών, εξασφάλισε τον νεαρό καθώς έχει ήδη εμφανιστεί δύο φορές για τους παγκόσμιους πρωταθλητές και σημείωσε ένα γκολ. Δεν προκαλεί έκπληξη, αυτό το απίστευτο βιογραφικό που είχε επιτευχθεί πριν από τα 18α του γενέθλια και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών μεγάλων συλλόγων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και την Παρί να ενδιαφέρονται επίσης. Αναφορές προέκυψαν νωρίτερα μέσα στο έτος ότι ο Καμαβίνγκα θα ήθελε να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι οποιουδήποτε άλλου συλλόγου, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστή για την περίπτωση του. 

Ο πιο μικρός, μαζί με τον Φατί, απο τους παίκτες που ήρθαν φέτος στο προσκήνιο είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά που αγωνίζεται στην Ligue1 και την Ρεν ως αμυντικός μέσος. Οι πολύ καλές εμφανίσεις, σε συνδυασμό με την ωριμότητα που δείχνει στο παιχνίδι του, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, τον έχουν φέρει στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και αυτή είναι η πρώτη του επαγγελματική χρονιά, το γαλλικό club τον κοστολογεί περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει το πόσο πολύ υπολογίζουν σε αυτόν για το μέλλον. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 36 συμμετοχές, ενώ σκόραρε μια φορά και έδωσε δύο ασίστ.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεν, δείχνοντας από την αρχή τη ποδοσφαιρική του «ωριμότητα» παρά την ηλικία του και έχοντας τα προσόντα να κάνει τη διαφορά στον άξονα.

Eduardo Camavinga says he is inspired by Paul Pogba - United In Focus

Κύρια χαρακτηριστικά του Εντουάρντο Καμαβινγκά είναι η γρήγορη σκέψη που διαθέτει, κάτι που αποτελεί μεγάλο προτέρημα για έναν κεντρικό χαφ, διαθέτοντας την ευχέρεια να αλλάζει παιχνίδι γρήγορα, αλλά και να διατηρεί τον ρυθμό που επιθυμεί η ομάδα του, ενώ παράλληλα ανασταλτικά αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση, έχοντας την δυνατότητα να καλύπτει γρήγορα χώρους.

Η ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τη διαφορά με τον νεαρό μέσο, να έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων, όμως ίσως περιμένει ακόμη τη κατάλληλη στιγμή με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος να αποτελεί ο μεγάλος του στόχος.

Ο μικρός Γάλλος που ακόμα δεν έφτασε στα 18 και ήδη όλη η Ευρώπη σφάζεται στα πόδια του, με την Εθνική Γαλλίας κατάφερε να κάνει ένα τεράστιο ρεκόρ και να γράψει την δική του ιστορία. Αγωνίστηκε βασικός στην εμφατική νίκη των Πετεινών επί της λαβωμένης από απουσίες Ουκρανίας με 7-1 και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Με αυτό το γκολ ο Καμαβινγκά έγινε ο νεότερος σκόρερ της Εθνικής Γαλλίας μετά το πολύ μακρινό 1914.

https://www.youtube.com/watch?v=IbyPb6g_u9g

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ