Ο Έντισον Καβάνι θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μάλλον θα είναι η Μπόκα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως όλα δείχνουν, θα πει «αντίο» με τον Έντισον Καβάνι, καθώς ο ίδιος έχει αρκετά παράπονα από τον σύλλογο της Αγγλίας. Μάλιστα, ο πατέρας του Ουρουγουανού έδωσε […]

Ο Έντισον Καβάνι θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μάλλον θα είναι η Μπόκα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως όλα δείχνουν, θα πει «αντίο» με τον Έντισον Καβάνι, καθώς ο ίδιος έχει αρκετά παράπονα από τον σύλλογο της Αγγλίας.

Μάλιστα, ο πατέρας του Ουρουγουανού έδωσε τη σημαντική πληροφορία πως ο γιος του αναμένεται να… παίξει μπαλίτσα με την Μπόκα Τζούνιορς.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δε νιώθει καλά στην Αγγλία. Θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του. Επιπλέον, θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Λατινική Αμερική, σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Αυτή είναι η Μπόκα, που πάντα αγαπούσε ο Έντισον. Θέλει πολύ να παίξει εκεί και έχει και κουβέντα με τον Ρικέλμε».

Φέτος, ο Καβάνι έχει σε 18 αναμετρήσεις, έξι τέρματα στο πρωτάθλημα και ένα τέρμα στο Λιγκ Καπ, με τη φανέλα της Μάντσεστερ.

Δείτε τον Έντισον Καβάνι σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=yvD_2iSz5gU

Τα Μέσα της Αργεντινής τον στέλνουν στην Μπόκα

Ομοίως με τον πατέρα του Ουρουγουανού, έτσι και τα ΜΜΕ της Αργεντινής στέλνουν τον παίκτη στην Μπόκα Τζούνιορς. Αρχικά η αθλητική εφημερίδα «Ole» αναφέρει αυτήν την πληροφορία, μιλώντας για συμφωνία των δύο πλευρών.

Μάλιστα, λέει πως οι συμφωνία βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τον κύριο λόγο της συμφωνίας να είναι πως ο παίκτης θέλει να είναι κοντά στην πατρίδα του. Αλλά κι ένας άλλος λόγος, εξίσου σημαντικός, είναι η στενή φιλία που συνδέει τον Καβάνι, με τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε.

Πέραν της εφημερίδας όμως, για το θέμα μιλούν και αρκετοί ρεπόρτερ της ομάδας. Μιλούν για προφορική συμφωνία. Επιπλέον, πάνε το θέμα… αλλού, λέγοντας για ταξίδι του Έντισον Καβάνι στην Αργεντινή, όταν πάρει ειδική άδεια από την ομάδα της Αγγλίας.

Λόγω του covid-19 όμως, αυτό μπορεί να αργήσει, ή να γίνει… μια και καλή, στις υπογραφές!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ