Ο παίκτης της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, πραγματοποίησε μια αρχοντική εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. Ο μικροκαμωμένος μέσος των «μπλε» έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ανάλογες εμφανίσεις. Με δυνατό του σημείο, και προσόν, το να τρέχει λες και έχει 15 πνευμόνια! Μάλιστα, ο Πογκμπά είχε μιλήσει για το ταλέντο του αυτό, […]

Ο παίκτης της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, πραγματοποίησε μια αρχοντική εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Ο μικροκαμωμένος μέσος των «μπλε» έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ανάλογες εμφανίσεις. Με δυνατό του σημείο, και προσόν, το να τρέχει λες και έχει 15 πνευμόνια!

Μάλιστα, ο Πογκμπά είχε μιλήσει για το ταλέντο του αυτό, με τα πιο κολακευτικά λόγια.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που ο κάθε προπονητής θέλει στην ομάδα του. Ο Καντέ αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο κάθε αντίπαλου μέσου. Βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ στο γήπεδο!

Απέναντι στη Ρεάλ, για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έδωσε ακόμη μια παράσταση. Απέδειξε μάλιστα πως πρόκειται για έναν εκ των καλυτέρων, αν όχι ο κορυφαίος, αμυντικών χαφ στον πλανήτη.

Ο 30χρονος παίκτης κατάφερε μόνος να κρατήσει το κέντρο της Βασίλισσας. Είχε 88% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, 79 επαφές, ένα κόψιμο και ένα επιτυχημένο τάκλιν.

Τα νούμερα που πραγματοποιεί από το κέντρο και μπροστά είναι τέτοια που εντυπωσιάζουν. Μάλιστα, ο Ενγκολό Καντέ κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερες ντρίμπλες απ’ ότι όλη η Ρεάλ μαζί.

Επιπλέον, είχε 21 κερδισμένες μονομαχίες, ενώ η τρομερή του εμφάνιση του έδωσε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τη βδομάδα που πέρασε.

Η φετινή σεζόν για εκείνον είναι αρκετά παραγωγική, δίχως όμως υπερβολές! Είναι ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που έχει ανακτήσει περισσότερες φορές την μπάλα (353), ο ποδοσφαιριστής που έχει τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλιν (71), όπως κι εκείνος που έχει τα περισσότερα κοψίματα (72).

Η Τσέλσι μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, υπενθύμισε πως «το 71% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο από τον Ενγκολό Καντέ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ