Δεν είναι μυστικό πως για την Παρί Σεν Ζερμέν το Champions League είναι το άγιο δισκοπότηρο. Καλές οι διακρίσεις στη Γαλλία. Καλά τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Όμως η Ευρώπη ξεχωρίζει τα…παιδιά από τους …άντρες! ή αλλιώς τους “νεόπλουτους” από τα μεγάλα Club. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Σίτι, όμως η Παρί δείχνει να […]

Δεν είναι μυστικό πως για την Παρί Σεν Ζερμέν το Champions League είναι το άγιο δισκοπότηρο. Καλές οι διακρίσεις στη Γαλλία. Καλά τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Όμως η Ευρώπη ξεχωρίζει τα…παιδιά από τους …άντρες! ή αλλιώς τους “νεόπλουτους” από τα μεγάλα Club. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Σίτι, όμως η Παρί δείχνει να απέχει περισσότερο από το ευρωπαϊκό, παρά τα δισ. ευρώ που δαπανά κάθε χρόνο.

Φέτος οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να το τερματίσουν. Με κινήσεις όπως Λιονέλ Μέσι, Σέχιο Ράμος, Ντοναρούμα, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι, οι δευτεραθλητές Γαλλίας θέλουν να χτίσουν ένα σύνολο διαστημικό.

Mία Dream Team που θα τρώει σίδερα. Μία υπερομάδα που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Εμπαπέ. Που υπάρχουν στο ρόστερ.

Και αν το ρόστερ σας τρομάζει, που να δείτε και τα ποσά που …παίζουν!

Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με καθαρές απολαβές περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό μεγαλύτερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ. Πιο κοντά από όλους βρίσκεται το «κολλητάρι» του Αργεντίνου από την Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, με 30 εκατομμύρια καθαρές αποδοχές. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο τελευταίος παίκτης της νέας big 3 τριπλέτας, Κιλιάν Μπαπέ, με 24 εκατομμύρια ευρώ.

Και ο τρελός χορός των χρημάτων συνεχίζεται. Μάρκο Βεράτι και ο αρχηγός της ομάδας, Μαρκίνιος παίρνουν 15 εκατομμύρια έκαστος. Ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι, Άνχελ Ντι Μαρία βλέπει κάθε χρόνο 14 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στον λογαριασμό του. Σέρχιο Ράμος, Τζίτζι Ντοναρούμα και Κέιλορ Νάβας αμείβονται με 12 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί ο Μάουρο Ικάρντι με μισθό 10 εκατομμυρίων ευρώ, όσα παίρνει δηλαδή και ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ. Τελευταίος από τα «μεγάλα κεφάλια» είναι ο νεοαποκτηθέντας Ασράφ Χακίμι με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Θα είναι άραγε η χρονιά τους φέτος;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ