Στο πρωτάθλημα μετά το χειρότερο ξεκίνημα πολλών χρόνων προσπαθεί να μαζέψει τις βαθμολογικές ζημιές για μια θέση στην τετράδα. Αλλά η διάκριση δια μέσου κυπέλλου μόλις χάθηκε για την ομάδα του Αρτέτα. Και πάνω που είπαμε ότι κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο για να […]

Στο πρωτάθλημα μετά το χειρότερο ξεκίνημα πολλών χρόνων προσπαθεί να μαζέψει τις βαθμολογικές ζημιές για μια θέση στην τετράδα. Αλλά η διάκριση δια μέσου κυπέλλου μόλις χάθηκε για την ομάδα του Αρτέτα. Και πάνω που είπαμε ότι κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο για να ξαναβάλει τις γκίνιες σε πρώτο πλάνο.

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1 – 0

Με δικό της γκολ αποκλείστηκε η Άρσεναλ στον αγώνα της στο Σεντ Μέριζ Στάντιουμ εναντίον της Σαουθάμπτον, που το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να μην δεχτεί γκολ και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.

Το αυτογκόλ του Γκάμπριελ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να κάνει τη δουλειά για τη Σαουθάμπτον για το εισιτήριο των «16» του θεσμού.

Η Άρσεναλ ήταν σε κακή κατάσταση, με τα συνολικά της σουτ εντός εστίας (2) να αποδεικνύουν πως δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. 

Με μοιραίο τον κεντρικό αμυντικό της Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες, η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Σαουθάμπτον και έμεινε εκτός συνέχειας του FA Cup, μη μπορώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, έβαλε το πόδι του σε σέντρα του Γουόκερ-Πίτερς για να απομακρύνει, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα των κανονιέρηδων στο 26ο λεπτό.

Γενικότερα το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο, με την Άρσεναλ να πιέζει έντονα προς το τέλος και την Σαουθάμπτον να καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι