Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν η μεγάλη έκπληξη της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα καλοκαιρινά φιλικά και ο Μάρκο Ρόζε τον ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν απέναντι στην Βέχεν. Τον φωνάζουν «Πάπα»! Οπως τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάποιοι άλλοι τον αποκαλούν τεριέ από την ομώνυμη ράτσα σκύλων. Ενεκα του δυναμισμού που βγάζει στο […]

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν η μεγάλη έκπληξη της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα καλοκαιρινά φιλικά και ο Μάρκο Ρόζε τον ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν απέναντι στην Βέχεν.
Τον φωνάζουν «Πάπα»! Οπως τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάποιοι άλλοι τον αποκαλούν τεριέ από την ομώνυμη ράτσα σκύλων. Ενεκα του δυναμισμού που βγάζει στο παιχνίδι του. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ήταν η πιο αθόρυβη καλοκαιρινή μεταγραφή, όταν ήρθε από την άσημη Χάλε, αλλά αυτό το καλοκαίρι ζει το όνειρο του.

Ο ομογενής 21χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε κυρίως για την β’ ομάδα. Κέρδισε την καρδιά του νέου προπονητή Μάρκο Ρόζε. Με την απόδοση του στα φιλικά και… να’ τος βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Μπορούσια!

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα των Βεστφαλών στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Βέχεν. Πλάι στον Έρλινγκ Χάαλαντ, στον Ρόις, τον Μπέλινγχαμ, τον Ρέινα και τα άλλα παιδιά της Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ