Μια ζωή ακούγαμε για Ιταλική άμυνα και Ιταλούς αμυντικούς. Αλλά μια από τα ίδια και για τους μεγάλη σχολή των Ιταλών τερματοφυλάκων. Αλλά η Γιουβέντους σήμερα στον αγώνα της με την Φερεντσβάρος έγραψε ιστορία, και θα τρίζουν τα κόκκαλα των παλιών θρύλων του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Χρειάστηκαν να περάσουν123 χρόνια για να δούμε στην ενδεκάδα της […]

Μια ζωή ακούγαμε για Ιταλική άμυνα και Ιταλούς αμυντικούς. Αλλά μια από τα ίδια και για τους μεγάλη σχολή των Ιταλών τερματοφυλάκων. Αλλά η Γιουβέντους σήμερα στον αγώνα της με την Φερεντσβάρος έγραψε ιστορία, και θα τρίζουν τα κόκκαλα των παλιών θρύλων του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Χρειάστηκαν να περάσουν123 χρόνια για να δούμε στην ενδεκάδα της Γιουβέντους το εκπληκτικό, να μην υπάρχει Ιταλός ποδοσφαιριστής στην άμυνα και κάτω από τα γκολπόστ. 

Ο προπονητής της Αντρέα Πόρλο ξεκίνησε για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Φερεντβάρος με τον Στσέζνι (Πολωνία) κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα των Ντε Λιχτ (Ολλανδία) – Ντανίλο (Βραζιλία) – Κουαδράδο (Κολομβία) – Άλεξ Σάντρο (Βραζιλία) στην άμυνα.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ