Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής όταν σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Αυτό που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι ότι πίσω από όλη την ιστορία αυτή ήταν μια Αγγλίδα μοντέλο, που άναψε την φωτιά! Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφέθηκε ελεύθερος από το αστυνομικό […]

Ο Ράιαν Γκιγκς για ακόμα μια φορά έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής όταν σάπισε στο ξύλο την σύντροφο του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Αυτό που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι ότι πίσω από όλη την ιστορία αυτή ήταν μια Αγγλίδα μοντέλο, που άναψε την φωτιά!

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφέθηκε ελεύθερος από το αστυνομικό τμήμα στην συνοικία Πέντλετον, βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, μετά από ανάκριση πολλών ωρών, για την κατηγορία  περί βίας κατά της συντρόφου του Κέιτ Γκέβιλ, η οποία κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα, όπως  επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε κάποιες μώλωπες αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια. Ο Γκιγκς αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση.

Mantan Model Pakaian Dalam Jadi Penyebab Ryan Giggs Ditangkap Polisi - Bagian all

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο προπονητής της Εθνικής Ουαλίας έστειλε αρκετά ερωτικά μηνύματα με ένα αγγλικό μοντέλο και κατάφερε να… πυροδοτήσει τη σχέση του με την σύντροφο του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αιτία της διαφωνίας μεταξύ του Γκιγκς και της φίλης του οφείλεται σε μηνύματα που βρήκε στο iPad του πρώην ποδοσφαιριστή, όπου φλερτάρει με ένα μοντέλο εσωρούχων.

Ryan Giggs sells £3.5m former family home - complete with cinema, gym, pool and bar - Mirror Online

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα με την οποία μίλησε ο Γκιγκς ήταν η Ζάρα Τσαρλς , αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν συνέβη κάτι μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, η διαμάχη με την Κέιτ στο σπίτι του τελείωσε με τη σύλληψή του για φερόμενη επίθεση.

Η 33χρονη Ζάρα εργάζεται επί του παρόντος ως εκπρόσωπος σε εξυπηρέτηση πελατών, αλλά δεν είχε αφιερωθεί πάντα στον εμπορικό κόσμο, αλλά προηγουμένως δούλευε ως μοντέλο εσωρούχων.

Zara Charles Age, Height, Measurements, Instagram: Is She Dating Ryan Giggs?

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ