Για το Λιγκ Καπ Σκωτίας η Νταντί στο γήπεδο της αντιμετώπισε την Κόουβ Ρέιντζερς και ο Ντάνι Μούλεν μας χάρισε ένα γκολ σκέτη αλητεία. όπως γουστάρουμε να βλέπουμε. Τα έκανε όλα όπως έπρεπε να γίνουν και τους άφησε όλους παγωτό. Πάντα τέτοια Ντάνι! Η Νταντί κατάφερε να κερδίσει για την διοργάνωση της Betfred Cup την […]

Για το Λιγκ Καπ Σκωτίας η Νταντί στο γήπεδο της αντιμετώπισε την Κόουβ Ρέιντζερς και ο Ντάνι Μούλεν μας χάρισε ένα γκολ σκέτη αλητεία. όπως γουστάρουμε να βλέπουμε. Τα έκανε όλα όπως έπρεπε να γίνουν και τους άφησε όλους παγωτό. Πάντα τέτοια Ντάνι!

Η Νταντί κατάφερε να κερδίσει για την διοργάνωση της Betfred Cup την Κόουβ Ρέιντζερς για τον 2ο όμιλο με το άνετο 3-0, και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της. 

Αυτό που ξεχώρισε μακράν από τον αγώνα ήταν το γκολ Νο 2 της Νταντί που το πέτυχε ο “αλήτης” Ντάνι Μούλεν, που αφού κάνει σούπερ στοπάρισμα και κατέβασμα της μπάλας, στην συνέχεια παίζει με την μπάλα και τελικά γυρνάει και περνάει την μπάλα μέσα από τα πόδια του αμυντικού και την στέλνει στην κλειστή γωνία του γκολκίπερ. Και η πλάκα είναι ότι δεν το πανηγύρισε όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Για τόση αλητεία μιλάμε.

Δεν ξέρουμε αν ακόμα και τώρα κατάλαβαν στην Κόουβ Ρέιντζερς πως έφαγαν αυτό το παστέλι.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ του Ντάνι Μούλεν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ