Θα μπορούσε να είναι και μια πρόκληση για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει την Μπάγερν; Αυτή η Μπάγερν δεν έχει σκοπό να χάσει. Τρελά πράγματα από την ομάδα του Χάνσι Φλικ που στο Champions League που έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Ποιος το λέει αυτό; Οι εξωπραγματικοί αριθμοί της. Μετά […]

Θα μπορούσε να είναι και μια πρόκληση για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει την Μπάγερν;

Αυτή η Μπάγερν δεν έχει σκοπό να χάσει.

Τρελά πράγματα από την ομάδα του Χάνσι Φλικ που στο Champions League που έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Ποιος το λέει αυτό; Οι εξωπραγματικοί αριθμοί της.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Λοκομοτίβ Μόσχας για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Γερμανίδα πρωταθλήτρια (μόνιμη) συμπλήρωσε ένα ημερολογιακό χρόνο χωρίς να χάσει ΚΑΝΕΝΑ αγώνα. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έφυγε σε κανένα αγώνα με σκυμμένο το κεφάλι στο Champions League καθ όλη την διάρκεια του 2020, αφού από τον Φεβρουάριο για την φάση των 16, μέχρι και τα νοκ άουτ της Λισαβόνας, η πυραυλοκίνητη ομάδα του Φλικ πήγε σφαίρα και κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο με τα μεγάλα αφτιά. Φέτος στους ομίλους τερμάτισε στην πρώτη θέση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

‘Οχι ότι στην Γερμανία τα πάει άσχημα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ