Με τον Αντρέα Πίρλο, ακόμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Τι μας θυμίζει. Τι μας θυμίζει. Το ίδιο σκηνικό που είχαμε με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Αλλά το θέμα είναι ότι τι βλέπουν στην Εθνική Αργεντινής και τον έκοψαν από τις επιλογές για τα  παιχνίδια με Παραγουάη και Περού. Μεγάλο παρασκήνιο που ζεματάει! Έμεινε εκτός […]

Με τον Αντρέα Πίρλο, ακόμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Τι μας θυμίζει. Τι μας θυμίζει. Το ίδιο σκηνικό που είχαμε με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Αλλά το θέμα είναι ότι τι βλέπουν στην Εθνική Αργεντινής και τον έκοψαν από τις επιλογές για τα  παιχνίδια με Παραγουάη και Περού. Μεγάλο παρασκήνιο που ζεματάει!

Έμεινε εκτός Εθνικής Αργεντινής για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Παραγουάη και Περού ο Πάουλο Ντιμπάλα και σίγουρα δεν ήταν κάτι που περίμενε κανείς. Ή μάλλον εμείς οι απέξω γιατί η κλίκα το ήξερε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN ο λόγος είναι πως σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, το κλίμα στα αποδυτήρια της “Αλμπισελέστε”  δεν είναι και στα καλύτερα του και εξέφρασε παράπονα. Δηλαδή σαν λέμε ένα πράμα τους έδωσε στεγνά.

Αλλά δεν φτάνει που έκανε παράπονα, αρνήθηκε να πάει στην Αργεντινή με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Μέσι. Δηλαδή και μετά θες να παίξεις ρε Πάουλο. 

Dybala: I can play alongside Messi - BeSoccer

Η αστεία πλευρά της ιστορίας είναι η επίσημη αιτιολογία για το κόψιμο του Ντιμπάλα από τις κλείσεις στην Εθνική Αργεντινής. 

Ο άσος της Γιουβέντους είχε χτυπήσει στα γεννητικά του όργανα στο ματς της Γιουβέντους με τη Λάτσιο και η επίσημη αιτία του… κοψίματός του είναι ότι υποφέρει από λοίμωξη του ουρογεννητικού συστήματος.

Με λίγα λόγια ο Ντιμπάλα δεν είναι στην πλευρά Μέσι και δεν θα παίξει στην Εθνική Αργεντινής.

Τώρα γιατί είναι στην απέξω, όχι σε αυτό το άρθρο. Σε επόμενο. Νέο σάιτ είμαστε να πάρουμε και κανένα παραπάνω επισκέπτη!!!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ