Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο, να καταρρίψει το θρυλικό ρεκόρ της Bundesliga. Ο Πολωνός άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ και κοντέρ! Πυροβολεί κατά ριπάς και πλέον… κοιτάζει στα μάτια (;) τον τεράστιο Γκερντ Μίλερ. Η σεζόν συνεχίζεται και ο ίδιος σκοράρει […]

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο, να καταρρίψει το θρυλικό ρεκόρ της Bundesliga.

Ο Πολωνός άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ και κοντέρ! Πυροβολεί κατά ριπάς και πλέον… κοιτάζει στα μάτια (;) τον τεράστιο Γκερντ Μίλερ.

Η σεζόν συνεχίζεται και ο ίδιος σκοράρει χωρίς σταματημό. Πετυχαίνει συγκεκριμένα 1 τέρμα ανά 60 λεπτά στη Bundesliga. Επιπλέον, σκοράρει ένα γκολ, ανά 72 λεπτά (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

Δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι, στην «τεσσάρα» επί της Στουτγκάρδης. Το οποίο «τρίμπαλο» του «Λέβα» ήρθε σε μόλις 22 λεπτά!

https://twitter.com/NewsNews__News/status/1373290204153405447

Πολλοί πίστευαν πως ο Πολωνός πέρυσι είχε πιάσει… ταβάνι, με τα 34 γκολ σε 31 ματς. Όμως, φέτος έχει γράψει ιστορία, σε 26 ματς πρωταθλήματος έχει 35 γκολ! Χρειάζεται μόλις 6 τέρματα, στις επόμενες 8 αναμετρήσεις για να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Ο Μίλερ είχε πετύχει 40 γκολ, τη σεζόν 1971-72.

Γενικότερα, το κοντέρ όμως δείχνει 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τα «μεγάλα ονόματα» της Ευρώπης να μην έχουν περάσει τα 35 τέρματα ακόμη!

Κάθε ατομικό ρεκόρ του ανήκει, κι ακόμη η σεζόν… έχει αρκετό δρόμο!

https://twitter.com/NagendraFcb/status/1373304939963817984

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ