Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται να γίνουν. Όπως σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ, εμφανίζονται σοβαροί και χωρίς διάθεση για παιχνίδια, και προχωράνε στο κυνήγι του τίτλου. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε […]

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται να γίνουν. Όπως σήμερα.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ, εμφανίζονται σοβαροί και χωρίς διάθεση για παιχνίδια, και προχωράνε στο κυνήγι του τίτλου. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα, και να μεταφέρεις το άγχος στην ομάδα που είναι πάνω από σένα.

Δέκα χρόνια είναι πολλά…πάρα πολλά

Η Ίντερ έκανε το αυτονόητο και πήρε τον αγώνα με την κατώτερη Σπέτσια. Αλλά στο πρόσφατο παρελθόν τέτοιοι αγώνες ήταν η αιτία που έχανε τίτλους. 

Inter-Spezia 2-1: Hakimi e Lukaku, Conte trova la sesta vittoria consecutiva in campionato - Eurosport

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα 13′ με τους Γιανγκ και Μαρτίνες, ωστόσο το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Χακίμι στο 52’, Λουκάκου στο 71’ από την άσπρη βούλα, «καθάρισαν» στο 2ο ημίχρονο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που στο φινάλε δέχθηκε και το γκολ της μείωσης του σκορ από τον Πίκολι, χωρίς, όμως, αντίκρισμα. Έτσι, οι Μιλανέζοι παραμένουν στο -1 από την πρωτοπόρο συμπολίτισσα και στοχεύουν σε ανατροπή της κατάστασης στο… παρά ένα του 2020, αν περάσουν την επόμενη αγωνιστική από την έδρα της επικίνδυνης Βερόνα και η Μίλαν στραβοπατήσει στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.

https://www.youtube.com/watch?v=D-rPfmCAM4E

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ