Αυτή η Μπάγερν μπορεί να μην έχει αντίπαλο στην Γερμανία, αλλά έχει και τον τρομερό Μάνουελ Νόιερ που με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του όποτε χρειαστεί δίνει αέρα νίκης στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και μας θυμίζει ότι είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουμε δει. Σε ένα κλειστό κλαμπ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οδηγός πλέον ο Μάνουελ […]

Αυτή η Μπάγερν μπορεί να μην έχει αντίπαλο στην Γερμανία, αλλά έχει και τον τρομερό Μάνουελ Νόιερ που με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του όποτε χρειαστεί δίνει αέρα νίκης στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και μας θυμίζει ότι είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουμε δει.

Σε ένα κλειστό κλαμπ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οδηγός πλέον ο Μάνουελ Νόιερ μετά την χθεσινή νίκη επί της Σάλτσμπουργκ με 3-1. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν σταματάει πουθενά! Η Μπάγερν Μονάχου έκανε εύκολα το 4χ4 στον πρώτο όμιλο και πήρε την πρόκριση για τους «16». Αλλά αυτή η νίκη ήταν διπλά σημαντική, αφού…

Ο Γερμανός τερματοφύλακας  έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που κέρδισε 15 συνεχόμενα παιχνίδια, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάντο  και τον Τζόσουα Κίμιχ που έχουν από 14 σερί νίκες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ποτό

Πριν λίγες ημέρες

Στον αγώνα με την Βέρντερ ο Γερμανός κίπερ συμπλήρωσε 400 αγώνες με την φανέλα της αγαπημένης του Μπάγερν και μας έδειξε για μια ακόμα φορά τις απίστευτες ικανότητες του. Αν δεν έπιανε τα άπιαστα σε δύο περιπτώσεις σίγουρα η Βέρντερ θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ