Πόσο κάφρος και τελειωμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν προσπαθεί να κάψει ζωντανό ποδοσφαιριστή της ομάδας του μαζί με την οικογένεια του. Μας ξεπερνάει και μόνο σε σκέψη. Αν και δυστυχώς στην Ιταλία οι κάφροι της Φότζια το έκαναν πράξη. Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα εγκληματιών που αποκαλούν τους εαυτούς τους οπαδούς της Φότζια, που αγωνίζεται […]

Πόσο κάφρος και τελειωμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν προσπαθεί να κάψει ζωντανό ποδοσφαιριστή της ομάδας του μαζί με την οικογένεια του. Μας ξεπερνάει και μόνο σε σκέψη. Αν και δυστυχώς στην Ιταλία οι κάφροι της Φότζια το έκαναν πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα εγκληματιών που αποκαλούν τους εαυτούς τους οπαδούς της Φότζια, που αγωνίζεται στην Serie C, με αφορμη την κόντρας τους με τον πρόεδρο Ρομπέρτο Φελέκα, προσπάθησαν να κάψουν το σπίτι του πρώην αρχηγού της ομάδας, Φεντερίκο Τζεντίλε που βρισκόταν με την οικογένειά του μέσα, γιατί τον κατηγορούσαν ότι ήταν ο ρουφιάνος του προέδρου.

Foggia Calcio, incendiata la porta della casa del capitano Gentile: “Potrei  lasciare il club” - Il Fatto Quotidiano

Οι συμμορία των οπαδών αργά την νύχτα πήγαν και έβαλαν φωτιά στην πόρτα του σπιτιού, την ώρα που ο 35χρονος ποδοσφαιριστής κοιμόταν, με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο σπίτι! Για καλή του τύχη του ποδοσφαιριστή ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και έτσι ξύπνησε και πρόλαβε μια τρελή τραγωδία.

«Κοιμόμουν όταν ξύπνησα και είδα καπνό. Τρέμω ακόμα. Ήρθα σε αυτή την ομάδα για να δουλέψω, γι’ αυτό και τώρα προφανώς σκέφτομαι να φύγω, γιατί αυτό θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά μου» είπε, ακόμα τρομαγμένος, ο βετεράνος κεντρικός μέσος, με θητεία σε Σιένα και ΣΠΑΛ, μεταξύ άλλων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα