Ο… άνθρωπος της τελευταίας στιγμής αποδείχτηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός έγινε ο «ήρωας» της ομάδας του, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό. Για το 3-2 επί της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρέινα στο 49ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 61ο λεπτό με τον Μπαουγκάρτνερ. Η […]

Ο… άνθρωπος της τελευταίας στιγμής αποδείχτηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός έγινε ο «ήρωας» της ομάδας του, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό. Για το 3-2 επί της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρέινα στο 49ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 61ο λεπτό με τον Μπαουγκάρτνερ.

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε ξανά στην θέση του… οδηγού με τον Μπέλινγχαμ στο 69ο λεπτό, αλλά η Χοφενχάϊμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο 90ο με τον Νταμπούρ. Ο Χάαλαντ, όμως ήταν εκεί για να αποτρέψει μία νέα γκέλα της Ντόρτμουντ που βρίσκεται στο «ρετιρέ», με 6 βαθμούς, μαζί με τη Βόλφσμπουργκ. Η οποία, όμως έχει αγώνα λιγότερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)