Η Μπάγερν Μονάχου έχει βαλθεί να βρει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον. Ομάδες όπως η Γερμανική Μπάγερν, έχουν τον προγραμματισμό ψηλά στην ιεραρχία. Γι’ αυτό και πετυχαίνουν, καθώς κοιτάζουν εξίσου το παρόν, αλλά και το μέλλον. Ο προπονητής της ομάδας, Χάνσι Φλικ, συνεχώς κοιτάζει παίκτες, κάνοντας ταξίδια. Το ίδιο κάνουν και […]

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βαλθεί να βρει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον.

Ομάδες όπως η Γερμανική Μπάγερν, έχουν τον προγραμματισμό ψηλά στην ιεραρχία. Γι’ αυτό και πετυχαίνουν, καθώς κοιτάζουν εξίσου το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάνσι Φλικ, συνεχώς κοιτάζει παίκτες, κάνοντας ταξίδια. Το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι που έχει ως συνεργάτες, τσεκάροντας συνεχώς πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα της Μπάγερν. Έχοντας φυσικά την ποιότητα να αγωνιστούν εκεί.

Όμως, ένας παίκτης που έχει «ξετρελάνει» τον Φλικ είναι ο Ουμάρ Σαντίκ, που παίζει στην Αλμερία.

Αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, όμως κάνει πράγματα και θαύματα. Με την Μπάγερν να είναι έτοιμη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Ισπανική ομάδα γνωρίζει πως ο παίκτης της κοστίζει αρκετά, και μπορεί να φέρει ακόμη περισσότερα στον σύλλογο, με έναν… πλειστηριασμό. Μάλιστα, δεν πρόκειται να τον πουλήσουν κάτω από 30 εκατ. ευρώ.

Έχει ρήτρα αποδέσμευσης τα 60 με 80 εκατ. ευρώ! Άρα, η Μπάγερν έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, ενόψει καλοκαιριού, αν τελικά θέλει αρκετά τον Ουμάρ Σαντίκ.

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ