Η Λίβερπουλ διαθέτει στα «σπλάχνα» της ένα μεγάλο ταλέντο, ο οποίος εντυπωσιάζει συνεχώς με τα όσα πετυχαίνει! Σίγουρα, στην Αγγλική ομάδα δε θα θυμούνται για καιρό τη φετινή σεζόν. Στην Premier League βρίσκονταν στην πρώτη θέση, αλλά μετά τα Χριστούγεννα υπήρχε καθίζηση. Πλέον, η ομάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται στο -4 από την τετράδα. Στο Carabao […]

Η Λίβερπουλ διαθέτει στα «σπλάχνα» της ένα μεγάλο ταλέντο, ο οποίος εντυπωσιάζει συνεχώς με τα όσα πετυχαίνει!

Σίγουρα, στην Αγγλική ομάδα δε θα θυμούνται για καιρό τη φετινή σεζόν. Στην Premier League βρίσκονταν στην πρώτη θέση, αλλά μετά τα Χριστούγεννα υπήρχε καθίζηση. Πλέον, η ομάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται στο -4 από την τετράδα. Στο Carabao Cup και στο Κύπελλο Αγγλίας επίσης δεν τα πήγε όπως ήθελε.

Στο Champions League είχε εναποθέσει τις ελπίδες της, όμως έφτασε ως τα προημιτελικά, καθώς αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, κύριο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι το μέλλον. Και άμεσα, αλλά και έμμεσα. Ως προς το άμεσο κομμάτι αναφερόμαστε για τη μεταγραφική ενίσχυση. Υπάρχουν θέσεις όπου πονάει αρκετά η ομάδα των «κόκκινων». Άλλωστε, κάπως έτσι θα αποκατασταθεί και το φιάσκο με την European Super League.

Ως προς το έμμεσο κομμάτι αναφερόμαστε στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ. Στις οποίες και πρέπει να κοιτάξουν οι άνθρωποι της ομάδας. Διότι έχουν τρομερά ταλέντα που αξίζει να προσεχθούν και να βγουν στην επιφάνεια.

Ένας εξ αυτών είναι ο… Μέσι της Λίβερπουλ, Ματέους Μουσιαλόφσκι. Ο 17χρονος Πολωνός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, έχοντας σε 19 ματς, 8 γκολ και 3 ασίστ με την Κ-18. Όμως, δεν είναι μονάχα τα γκολ και οι ασίστ, όσο η συνολικότερη εικόνα που παρουσιάζει.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήδη τον έχει «τσιμπήσει» και τον έχει βάλει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Εκείνον, κι άλλους 10 παίκτες της Ακαδημίας. Όμως, ο Μουσιαλόφσκι ήταν ο μόνος που ακολουθούσε το πρόγραμμα και τους ρυθμούς των μεγάλων. Κάτι που άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Κλοπ.

Ο Μουσιαλόφσκι μπορεί με επιτυχία να παίξει σε κάθε θέση της επίθεσης. Φέτος μάλιστα έχει παίξει τόσο στα άκρα, όσο και ως σέντερ φορ, όπως κι ως «δεκάρι». Πολλές οι πιθανότητες να τον δούμε την επόμενη σεζόν στην πρώτη ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=NgTjdecFpzI&feature=emb_title

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ