Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής πήγε με όνειρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν αισθάνεται διακαιόμενος με την μεταγραφή του στην ομάδα της Βαρκελώνης, αφού έχει μικρή συμμετοχή, όπως πιστεύει ο ίδιος. Με μια τράμπα του Αρτούρ Μέλο στη Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα πήρε τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος κόστησε 60.000.000 ευρώ, και ακόμα 5.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους […]

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής πήγε με όνειρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν αισθάνεται διακαιόμενος με την μεταγραφή του στην ομάδα της Βαρκελώνης, αφού έχει μικρή συμμετοχή, όπως πιστεύει ο ίδιος.

Με μια τράμπα του Αρτούρ Μέλο στη Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα πήρε τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος κόστησε 60.000.000 ευρώ, και ακόμα 5.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, με την διάρκεια του συμβολαίου του να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα, κλασικά έβαλαν και μια ρήτρα επιστημονικής φαντασίας 400.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. O 30χρονος χαφ στην Βέκα Σινιόρα είχε  171 συμμετοχές πετυχαίνοντας 22 γκολ και έδωσε 36 ασίστ, και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ιταλίας και δύο Κύπελλα.

Η χρονιά στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ μέτρια, ο Κούμαν προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, και ο Πιάνιτς βλέπει ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κούμαν. Σε μια συνέντευξη του στην  στην Gazzetta dello Sport έβγαλε προς τα έξω τον πόνο του:

Dernières infos M. Pjanić (Barcelona) | BeSoccer

“Ναι, θέλω να παίξω περισσότερο, αυτό είναι που θέλω. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω την καταλαβαίνω τον λόγο γι’ αυτήν την κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να παίξω περισσότερο. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά και όταν ο προπονητής που έδινε την ευκαιρία, πάντα έδινα και απάντηση. Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν μπορώ να είμαι. Στην καριέρα μου δεν έχω αποδεχθεί ποτέ την ιδέα του να μην παίζω. Είμαι έτοιμος, προπονούμαι και ελπίζω” 

Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξουν μαζί Μέσι και Νειμάρ: “Είναι φίλοι και περνούσαν καλά παίζοντας μαζί. Ελπίζω ο Νεϊμάρ να έρθει, δεν ξέρω πώς θα γίνει, αλλά θα δούμε”.

Η άποψη του για Κριστιάνο και Μέσι: “Είναι δύο παίκτες που δεν είναι καλά όταν δεν κερδίζουν. Δίνουν πάντα όλο τους το είναι, θέτουν νέους στόχους και η προσέγγιση τους τούς έχει κάνει να είναι οι καλύτεροι αυτά τα 10-15 χρόνια”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι