Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες για να χτίσει νέο αήττητο. Σήμερα ντούμπλαρε τις νίκες της και κέρδισε στο πολύ δύσκολο αγώνα του Σαν Σεμπαστιάν και συνεχίζει να παραμένει στην […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες για να χτίσει νέο αήττητο. Σήμερα ντούμπλαρε τις νίκες της και κέρδισε στο πολύ δύσκολο αγώνα του Σαν Σεμπαστιάν και συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή και να στέλνει τα δικά της μηνύματα στους αντιπάλους της για τον τίτλο.

Επικράτησε, λοιπόν, εκτός έδρας της 3ης στη βαθμολογία Σοσιεδάδ, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι Μαδριλένοι με αυτό το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της ημέρας έκαναν αυτό που έπρεπε, παίρνοντας “καθαρή” νίκη. Έτσι, οι ροχιμπλάνκος ανέβηκαν στους 32 βαθμούς, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ η Σοσιεδάδ, μετά την ήττα της, έμεινε στους 26 και την τρίτη θέση.

Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για πρώτη φορά από το 1996 έχει τόση μεγάλη διαφορά από την Μπάρτσα. Ήταν η χρονιά που έκανε το νταμπλ.

Στο 49′ ο Ερμόσο έκανε το 0-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιορέντε διαμόρφωσε το τελικό 0-2!

Real Sociedad 0-2 Atlético: goles, resumen y resultado del partido - AS.com

Έχει το πιο ισορροπημένο και βαθύ ρόστερ στην Ισπανία, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις ποιοι είναι οι βασικοί και ποιες οι ρεζέρβες της. Αυτό επιτρέπει στον Ντιέγκο Σιμεόνε να κρατάει την ομάδα του φρέσκια και να την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. 

https://twitter.com/Footballdayy2/status/1341483931909169161

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ