Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και ακόμα και σήμερα παίζει σε γήπεδα 5 επί 5, ενώ ως φίλαθλος παραβρίσκεται συχνά στις εξέδρες. Έστω και σε εγκαίνια γηπέδου, όταν είσαι πρόεδρος ποιος θα κάτσει να αποκρούσει το πέναλτι που θα εκτελέσει; Κανείς.  Μπορεί σήμερα να είναι […]

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και ακόμα και σήμερα παίζει σε γήπεδα 5 επί 5, ενώ ως φίλαθλος παραβρίσκεται συχνά στις εξέδρες. Έστω και σε εγκαίνια γηπέδου, όταν είσαι πρόεδρος ποιος θα κάτσει να αποκρούσει το πέναλτι που θα εκτελέσει; Κανείς. 

Μπορεί σήμερα να είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Τουρκίας, ωστόσο ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάποτε, ήταν ένα απλός ποδοσφαιριστής, αρχικά ερασιτέχνης και για αρκετά χρόνια επαγγελματίας. Μεταξύ 1969 και 1982 έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες και μόλις στα 15 του χρόνια άρχισε τα επαγγελματικά του βήματα στο άθλημα. 

Στα εγκαίνια του γηπέδου της Γκεζτεπέ, βρέθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προκειμένου να μπει στο κλίμα αποφάσισε να εκτελέσει ένα πέναλτι.

Φορώντας το κοστούμι του ο Ερντογάν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, κλωτσάει χαλαρά τη μπάλα και ο βουλευτής του, Αλπάι Οτσαλάν που ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα είδε ότι η μπάλα πάει προς τα δεξιά του.

Εκείνος έτρεξε στην αντίθετη κατεύθυνση, αποφεύγοντας να αποκρούσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν